Google Apps Artık Beleş Değil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

azönce aşağıdaki gibi mail geldi, kendi domainiyle gmail kullanmak isteyenler para ödiycek bundan sonra. zaten kaydolanlar devam ediyomuş

"Google'dan Merhaba,

Google Apps ile ilgili birkaç önemli haberimiz var. Endişelenmeyin, herhangi bir işlem gerçekleştirmeniz gerekmiyor. Yalnızca sunduğumuz paketlerde değişiklik yaptığımızı size bildirmek istedik.

Bugünden itibaren Google Apps'ın ücretsiz sürümü (şu anda kullanmakta olduğunuz sürüm) için yeni kayıt kabul etmemekteyiz. Zaten müşterimiz olduğunuz için bu değişikliğin hizmetiniz üzerinde herhangi bir etkisi olmayacak; Google Apps'ı ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Google Apps İşletme Sürümü'ne geçiş yaparsanız kullanıcı başına aylık yalnızca 4 Euro karşılığında 7/24 müşteri desteği, 25 GB'lık bir gelen kutusu, işletme denetimleri, %99,9 kesintisiz çalışma garantimiz, sınırsız kullanıcı sayısı gibi avantajlardan ve daha fazlasından yararlanabilirsiniz.

Yardım Merkezimizden veya Enterprise Blogndan bu değişiklikle ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Google Apps'ı kullandığınız için teşekkür ederiz.

Clay Bavor
    Yönetici, Google Apps"

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

bayadır vardı zaten bu ben 1-2 ay önce denediğimde ücretli gözüküyordu

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

bayadır vardı zaten bu ben 1-2 ay önce denediğimde ücretli gözüküyordu

1 hafta önce kendi sitemi kaydettirdim ben beleşe. mail falan ordan kullanıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

aynısını bende biraz önce okudum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

artık sadece beleş deneme yapabiliyorsunuz cümleten geçmiş olsun , eski hesaplar bedava devam.

PanxeR tarafından 08/Ara/12 18:45 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 774 Toplam Mesaj: 5