folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google Arama Sonuçları Filtreleme?

Google Arama Sonuçları Filtreleme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocalar google da arama yapıldığı zaman atıyorum xxxsitesi.com diye bir site ilk başta alakasız sonuçlarla çıkabiliyor zaman zaman. Bu gibi sonuçları engellemenin bir yolu yordamı var mı?

Bunu sormamın sebebi de, geçenlerde bir konu hakkında araştırma yaparken arifin manchester a attığı golü ararken rihanna videosuna denk gelen adam moduna girdim. Var mı böyle aramaları filtreleyip kişiselleştirebileceğimiz bir tooltip falan?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Aranacak kelime/kelime grubunu tırnak içine alırsan, sadece o kelimelerin geçtiği siteleri bulursun,

Mesela; Cüneyt Arkın değil, "Cüneyt Arkın"

Bulunmasını istemediğin kelimeleri, (aradığın kelimeleri yazdıktan sonra sonra) başlarına - (eksi) işareti koyarak yazabilirsin,

Mesela; Cüneyt Arkın -film -kavga

Birden fazla kelime yazıyorsan ve bu kelimelerin arasında öncelikle bulunmasını istediklerin varsa, başlarına + (artı) koyabilirsin.

+Cüneyt Arkın

Ben böyle yapıyorum ve genellikle doğru sonuçlara ulaşıyorum.

Başka yöntem de bilmiyorum zaten :))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

reklam olanları mı diyon hocam ?

yapacak pek bişeyin yok. adamlar tag olarak senin aradığını yazdılarsa zor kurtulman

en üstte çıkan reklamları adblokla rahat engelleyebilirsin.

belli bir sitede aramak istiyorsan da örnek olarak şunu kullanabilirsin.

"naber lan ibne" inurl:tahribat.com 

"naber" "lan" "ibne" inurl:tahribat.com 

"naber lan ibne" inurl:tahribat (urlun herhangi biyerinde tahribat yazıyorsa çıkar)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Hocalar google da arama yapıldığı zaman atıyorum xxxsitesi.com diye bir site ilk başta alakasız sonuçlarla çıkabiliyor zaman zaman. Bu gibi sonuçları engellemenin bir yolu yordamı var mı?

Bunu sormamın sebebi de, geçenlerde bir konu hakkında araştırma yaparken arifin manchester a attığı golü ararken rihanna videosuna denk gelen adam moduna girdim. Var mı böyle aramaları filtreleyip kişiselleştirebileceğimiz bir tooltip falan?

Google'ın resmi eklentisi https://chrome.google.com/webstore/detail/personal-blocklist-by-goo/nolijncfnkgaikbjbdaogikpmpbdcdef?hl=en-US

anlıyorum.
Toplam Hit: 1000 Toplam Mesaj: 4