Google Aramalarında Sitenin Gözükmesi Hakkında Bir Soru
-
Öncelikle söylemek istediğim bişey var biri çıkıp googleda ara demesin aradım ama yapamadım
Sonrada olay şu yardımcı olabilirmisiniz
-
Senin karar verebileceğin bişey değil o Google kafasına göre çıkarır. Senin sadece kaldırma yetkin var yamulmuyosam eğer gözüküyorsa.
Site haritası da o değil.
-
Yalnız şöyle bişeyle karşılaşmıştım hocam Çok eski websitex5 programıyla bi site yaptım yayınladım ve google ekledim bu şekilde çıkmıştı onun için sordum bi püf noktası vardır diye yinede teşekkür ederim
-
Google hite göre yapıor bunu bnce sitem ilk açıldıpında yoktu sonra oldu byadr var
-
5k veya daha fazla ziyaretçileriniz varsa ve kurduğunuz kategorilerde popüler olarak tıklama oluyorsa o şekilde google indexler sitenizi
Underground tarafından 06/Eyl/13 01:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Underground bunu yazdı
5k veya daha fazla ziyaretçileriniz varsa ve kurduğunuz kategorilerde popüler olarak tıklama oluyorsa o şekilde google indexler sitenizi
5k ??? neye göre nerde okudun bu yazıyı yoksa tecrübelerdenmi.
Benim tecrübelerimin bununla alakası olmadığını gösteriyor.
Ayrıca webmaster tools kaydı olmayan ve analitcks kurmayan birinin sitesinde çıkıyor bunlar yani alakası yok nasıl bir algoritma varsa ona göre yapıyor.
Sağlıklı bir şekilde çıkmasını istiyorsan analitcks kurmanı tavsiye ederim. Sonrada istemediğin bir şey olursa webmaster toolsdan silebilirsin. onun yerine bir başkasını getirecekdtir
-
hitle veya sitene koyduğun birşeyle ilgili değil. kısaca googleın siteni sevmesi gerekiyor. Bunun içi naparsın google servislerini kullanmaya çalış + ziyaretçilerinin sayfada kaybolmaması önemli diye düşünüyorum oyüzden breadcrumb eklentisi kullanmaya çalış
-
tamamen arama kelimesinin kişiyle ilişkilendirilmesiyle alakalı. hit ya da sitemap ile ilgisi yok.
bu sonucun senin için en uygun cevap olduğunu düşünmüşse siteyi genişletip sunuyor sana.
tonla değişken var burada. geçmiş aramaların coğrafi konumun reklamlara ilgin bla bla..
sen rich snippets i araştır.