folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google Arka Plan Resimleri Hk

Google Arka Plan Resimleri Hk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganoglu66
    doganoglu66's avatar
    Erkek

Arkadaşlar google arka plan resim uygulamasını 16 kasım itibari ile kaldırıyormuş.

Arka plan resimlerini kullandığınız için teşekkür ederiz. Herkes için daha uygun bir Google Arama sayfası oluştururken, artık arka plan resimleriyle özelleştirmeyi destekleyemeyeceğiz. Bu nedenle, 16 Kasım 2012 tarihinden itibaren arka plan resimlerinizi göremeyeceksiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

kullanan varmıymış :)

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kim kullanırki lan onu gereksiz yere sayfa yüklenmesini geciktiriyo

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Böyle bi özellik olduğunun farkına bile varmadım desem sövermisiniz bana :D 1 sn duracağım bi sayfayı neden daha güzel göstermeye çalışayım :D Google açıp dakikalarda ne arasam diye düşünüyosan durum farklı ozaman güzel olurdu bak :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

igoogle servisini de kaldırıyor.. Hiç hoşuma gitmiyor bu kaldırmalar.Koskoca google sın bırak kullanan vardır elbet.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

ben kullanıyordum valla :D birden fazla hesabı aynı anda kullanırken hangisinde olduğumu anlamamı sağlıyordu :) yanlışta duymadıysam google arama sonuçlarını biraz daha değiştiricek tasarımını Behance'ta rastlamıştım http://www.behance.net/gallery/Google-Product-Redesign/4315369 buna böyle birşey olursada güzel olur sanırım :) benim hoşuma gitti en azından 

Hatasız Kod Olmaz... :)
Toplam Hit: 707 Toplam Mesaj: 6