Google Asistan Bu Hesapta Kullanılamaz Uyarısı
-
Arkadaşlar anneanne için banka uygulamalarını takip edebilmesi için yeni hat çıkartık. Evdeki babanın eski bir telefonu vardı galaxyi a7. telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. kurulum sırasında yeni gmail hesabı alıyorum. Sonrasında Google asistan bu hesapta kullanılamaz uyarısı veriyor ve devam etmiyor. Yeni telefon almaktan başka çare yokmudur.
İntertnetten araştırdım web etkinlikleri kapatmak açmak filan diyorlar fakat daha telefon ilk kurulum aşamasında olduğu için oralara giremiyorum. Herhangi bir atlama seçeneğide yok.
Bir sorayım istedim
-
eski telefon=galaxy a7, lütfen eski demeyelim samsung bozulur :D önceki diyebilirsin :D (;
sorununa gelince bence kurulum sırasında değilde normal bilgisayarda bi tane gmail hesabı al öyle dene. kurulum sırasında aldığın için neler neler çıkartyordur kim bilir (:
-
cihazı komple sıfırla
wifi ve hücresel olmadan kur
normal açıldıktan sonra başka cihazda açtığın gmail ile giriş yap
daha önce cihazda kurulu olan gmail üzerinden kilitlenmiş ise sadece o gmail ile açılır.
bu arada o cihaz çok eski salın bence :)
-
PanxeR bunu yazdı
cihazı komple sıfırla
wifi ve hücresel olmadan kur
normal açıldıktan sonra başka cihazda açtığın gmail ile giriş yap
daha önce cihazda kurulu olan gmail üzerinden kilitlenmiş ise sadece o gmail ile açılır.
bu arada o cihaz çok eski salın bence :)
evet, wifi kve hücre bağlantısı olmadan kurulum yapıldı.
telefon 85 yaşındaki anneanne mobil bankacılılk için elde tutuluyor :) kullanırken çok zorlandım