Google Bize Logo Yapsana
-
http://www.googlebizelogoyapsana.com/
ahanda gazetee gördüm bende baktım yaratıcı şeyler war
-
madem türkiye ve türklük için böyle bir şey yapacak kadar iyi insanlar neden gruplarının adı ingilizce?
çelişki değil midir bu? tabi yabancı isim yazınca karizma olur ya ondandır kesin. 2-3 haber programına çıkarlar başka bir şey yapamazlar bu kafayla bu çelişkilerle yanlış mıyım?
-
saol dai ilginc bi şey :P
-
tam yazmaya geliyordum bea
-
10 Kasım Atamızın Ölüm Yıldönümü
17 Agustos Marmara Depremi (Kara Gun)
11 Haziran Kizilay’in kurulusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami
30 Agustos Zafer Bayrami
Naim Suleymanoglu, Dunya Rekoru
1 Temmuz, Kabotaj Bayrami
12 Temmuz, TDK Kurulusu
17 Mayıs Galatasaray’ın UEFA Kupası Zaferi
Kimse hoplamasın Cimbom LOGOSU DEHŞET ÖTESİ BİŞEY!!! :)
-
her türlü iddiaya varım arkadaşlar bu girişim sonuçsuz klacak.zaten bunu siteyi yapanlar da biliyorlar tek amaçları beyaz showa veya tv makinasına çıkmak. zaten çelişkilerinden belli herşey. madem türkiye ve türklük bu kadar umurlarında neden gruplarının adı "united plankton"1 yabancı ad daha karizöma oluyor tabi değil mi a.k. bu çelişkiyle zor bir şey elde etmelri. bir avuç özeni genç işte üniversitede havaları olsun diye yapmışlar bir site.
-
SEZER +1
Ayrıca google sadece bizim ülkemize özel şeyleri koyarsa diğer ülkeleri yetim mi onlarınkisini niye koymasın ee google ın normal logo su olmaz o zaman. Dünyayı etkileyen insanların özel günleri ve dünyayı etkileyen olayları koyuyor google. Boş uğraşlar ama hoş uğraşlar :)
-
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------SEZER +1
Ayrıca google sadece bizim ülkemize özel şeyleri koyarsa diğer ülkeleri yetim mi onlarınkisini niye koymasın ee google ın normal logo su olmaz o zaman. Dünyayı etkileyen insanların özel günleri ve dünyayı etkileyen olayları koyuyor google. Boş uğraşlar ama hoş uğraşlar :)
-----------------------------
dai dünyayı etkileyen olaylar ve dünyayı etkileyen insanlar demişsin bence MUSTAFA KEMAL ATATÜRK dünyayı etkileyen bir önderdi Çanakkale zaferi dünyayı etkileyen bir olaydı
-
wert bunu yazdı:
----------------------------- Tayok bunu yazdı:
-----------------------------SEZER +1
dai dünyayı etkileyen olaylar ve dünyayı etkileyen insanlar demişsin bence MUSTAFA KEMAL ATATÜRK dünyayı etkileyen bir önderdi Çanakkale zaferi dünyayı etkileyen bir olaydı
güzel diorsunda O savşta Biz Kaç şehit verdik Onlar Kaç Askerlerini kaybettler koyarlar mı sence? Atatürk'ümüzün Yada Çanakklemizin Logosunu Vs vs vs.. Bknz.. Tbt Verilen bir Kesit:
* cumhuriyet"in ilânından sonra istanbul"da bir resepsiyon verilir.
tüm dünya ülkelerinin elçileri ve ateşeleri de davet edilir.
davet güzel bir şekilde devam etmektedir fakat ingiliz ateşesi olan binbaşının bakışları Mustafa Kemal"in gözünden kaçmaz.
bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir.
ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir.
yaver Mustafa Kemal"e şöyle der:
- Paşam kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Mustafa Kemal"in Çanakkale"de babasını öldürdüğünü söyledi.
bunun üzerine Mustafa Kemal şöyle der:
- git sor bakalım babasının Çanakkale"de ne işi varmış?