Google Bot Siteden Hiç Çıkmıyor
-
çıkmadıgı gibide 6GB lık bant genişliğini bitirmiş neredeyse 4 günde :) sizce ne yapmalıyım ?
-
-
google webmaster araçlarına siteni ekleyip botun geliş gidiş sıklıgını,orantılı olarak trafik miktarını yani bleirleyebilirsin.
-
site yönetici araçlarından düzenleyebilirsin hocam. sık güncellenen bir siteyse şikayet etmeyip sunucu değiştirmelisin (:
-
görürsen banada gönder 3 seferdir gönderiyorum en son kızdı bana sandboxa attı dün
bugün yalvar yakar tekrar çağırdım listeleme başladı tekrardan
botun götü kalktı lan eskiden böyle değildi bu iyi anlaşıyoduk
-
Bkz : Google Webmasters
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------görürsen banada gönder 3 seferdir gönderiyorum en son kızdı bana sandboxa attı dün
-----------------------------sorma bu panda çok yavşak
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------görürsen banada gönder 3 seferdir gönderiyorum en son kızdı bana sandboxa attı dün
-----------------------------sorma bu panda çok yavşak
-----------------------------+1
-
4 günde 6GB bw mi? Ne var sitende merak ettim benim yıllardır tanıdığım ve bi hayli sevdiğim Google Bot resim ve video dosyalarını taramaz, göremez. Mümkünse bi link atar mısın siteni cidden merak ettim Google Bot' un 6GB bw yediği bir site...
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------4 günde 6GB bw mi? Ne var sitende merak ettim benim yıllardır tanıdığım ve bi hayli sevdiğim Google Bot resim ve video dosyalarını taramaz, göremez. Mümkünse bi link atar mısın siteni cidden merak ettim Google Bot' un 6GB bw yediği bir site...
-----------------------------