Google Bots Hakkında
-
beyler hoca ödev verdi -.- ingilizce yazacam fakat konu hakkında hiçbi bilgim yok.direk sayfalardan kopyala yapıştırda yapmak istemiyorum zaten bakar.
kısa kısa bilgiler yazabilir misiniz ? yada bildiğiniz çok bulunmayacak bi yazı varsa onu kopyala yapıştırda yapabilirim.4 sayfa yazmam gerekio -.-
hoca 3 verdi bende nie fln yaptım, ya kabul et 3ü yada 4 sayfa yazı yaz gönder bana dedi google bots hakkında bende 3 ü kabul ediorum tmm dedim sınavlarım var yazamam şimdi dedim, şimdi de lütfen yaz bişi deil işte vsvs dior:D hocaya bak 3 ü ben kabul ediorum adam kabul etmio...
sınav zamanı yaptığımız işe bak -.-
neyse yardımlarınızı bekliorum müridlerim...
edit:sadece 4 sayfa, lütfen ekstra çalışma diye eklemiş şimdi :D heralde kendisine lazım bana yazıracak :D
-
8. sınıf ingilizcesiyle bir paragraf yazarım sana gramerden dolayı 7. sınıfa tekrar yollarlar :D
-
TheKorsans bunu yazdı
8. sınıf ingilizcesiyle bir paragraf yazarım sana gramerden dolayı 7. sınıfa tekrar yollarlar :D
hocam türkçede olur çeviririm :D
-
Ekerci bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
o zaman kaç kelimelik olsun? 200'e kadar girişebilirim sanırım :D
-
TheKorsans bunu yazdıEkerci bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
hocam valla fark etmez kafana esen ne varsa yaz her yerden çekip yazacam.valla sınavım olmasa araştırır yazarım ama uğraşacak vaktim harbiden yok
yani demek istediğim bişi yazmadan önce oturup anlamak isterim ama bu sefer öle olmayacak -
Ekerci bunu yazdıTheKorsans bunu yazdıEkerci bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
hocam valla fark etmez kafana esen ne varsa yaz her yerden çekip yazacam.valla sınavım olmasa araştırır yazarım ama uğraşacak vaktim harbiden yok
yani demek istediğim bişi yazmadan önce oturup anlamak isterim ama bu sefer öle olmayacak7'ye kadar birşeyler yazar pm atarım hocam