Google "Bu Site Bilgisayarınıza Zarar Verebilir." Uyarısını Nasıl Kaldırabilirim?
-
Google "Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir." uyarısını nasıl kaldırabilirim? Başlık uzun oldu sanırım :)
Benim 3 yıllık bi site var içeri pek mühim değil domain çalışsa yeter, sütnden para geliyor. Fakat gel gör ki az da olsa hit yapması lazım. Google'da belirlediğim anahtar kelimede ilk sayfada çıkartabiliyorum. Ancak bir ara html sayfama script gömüp yabancı bir siteye yönlendirme problemim vardı. Hosting şifremi değiştirdim, sorun halloldu. Google ise bir kaç ay süren bu zararlı mahlukatın olduğu dönem sitemi indexlemiş olacak ki "Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir." uyarısını eklemiş ve siteye arama sonuçlarından sonra girilmiyor. sitede birkaç html sayfası var, yeni bir sitemap.xml oluştup yüklemek mi lazım? Aylardır düzelmiyor, o uyarı hep orda kaldı. Napmak lazım? Anlaşılmayan bir şey varsa sorun, çözelim şunu hocalar, hacılar :) -
iletişime geçip sorununu halletmeye çalışsan bi aslında anlat derdini adamlara
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
iletişime geçip sorununu halletmeye çalışsan bi aslında anlat derdini adamlara
nasıl iletişime geçecem larypage@gmail.com ' a mail atsam olur mu? Daha mantıklı önerisi olan bir arkadaş yok mu? -
Hoca sedoya park etsen en fazla 1 kaç aya gider. Yani gitmesi lazım ben ban yediğimde öyle yapmıştım :)
-
eğer kuytul.com dan söz ediyorsan, kasperde sitede virüs var diyor :S
-
UmutxTR bunu yazdı:
eğer kuytul.com dan söz ediyorsan, kasperde sitede virüs var diyor :S
hayır, başka bi site kuytul.comda da aynı sorun var, onun da şifresini değiştirdim şimdi işe yarar umarım. içine atılan scripti sildim şimdi.Sanırım google web yönetici araçları bölümünden yapılabiniyor. Sitemin yeniden nicelenmesini istedim.
http://www.google.com/webmasters/sitemaps/?hl=tr
Toplam Hit: 2011 Toplam Mesaj: 6