folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google "Bu Site Bilgisayarınıza Zarar Verebilir." Uyarısını Nasıl Kaldırabilirim?

Google "Bu Site Bilgisayarınıza Zarar Verebilir." Uyarısını Nasıl Kaldırabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Google "Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir." uyarısını nasıl kaldırabilirim? Başlık uzun oldu sanırım :)

Benim 3 yıllık bi site var içeri pek mühim değil domain çalışsa yeter, sütnden para geliyor. Fakat gel gör ki az da olsa hit yapması lazım. Google'da belirlediğim anahtar kelimede ilk sayfada çıkartabiliyorum. Ancak bir ara html sayfama script gömüp yabancı bir siteye yönlendirme problemim vardı. Hosting şifremi değiştirdim, sorun halloldu. Google ise bir kaç ay süren bu zararlı mahlukatın olduğu dönem sitemi indexlemiş olacak ki "Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir." uyarısını eklemiş ve siteye arama sonuçlarından sonra girilmiyor. sitede birkaç html sayfası var, yeni bir sitemap.xml oluştup yüklemek mi lazım? Aylardır düzelmiyor, o uyarı hep orda kaldı. Napmak lazım? Anlaşılmayan bir şey varsa sorun, çözelim şunu hocalar, hacılar :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    iletişime geçip sorununu halletmeye çalışsan bi aslında anlat derdini adamlara

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    iletişime geçip sorununu halletmeye çalışsan bi aslında anlat derdini adamlara

nasıl iletişime geçecem larypage@gmail.com ' a mail atsam olur mu? Daha mantıklı önerisi olan bir arkadaş yok mu?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

Hoca sedoya park etsen en fazla 1 kaç aya gider. Yani gitmesi lazım ben ban yediğimde öyle yapmıştım :)

!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    eğer kuytul.com dan söz ediyorsan, kasperde sitede virüs var diyor :S

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    eğer kuytul.com dan söz ediyorsan, kasperde sitede virüs var diyor :S
    hayır, başka bi site kuytul.comda da aynı sorun var, onun da şifresini değiştirdim şimdi işe yarar umarım. içine atılan scripti sildim şimdi.

Sanırım google web yönetici araçları bölümünden yapılabiniyor. Sitemin yeniden nicelenmesini istedim.
    http://www.google.com/webmasters/sitemaps/?hl=tr

Toplam Hit: 2011 Toplam Mesaj: 6