Google Cach Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bildiğiniz gibi google web taramaları yapıp site ile ilgili keywordleri kaydedip biz arama yaptığımızda bize sunuyor ama bi sorunum var

eski hostumda kurulu bir web sitem vardı..google 21 haziran 2006 da web taraması yapmış ve benim sitemi eklemiş listeye ben host değiştirdim şimdi google da arama yaptığımda eski hostumdaki site görünüyor ve tıklandığında girilmiyor..bunu silmenin bir yolu var mı? ya da google ne kadar süreyle web tarama yapıyor bilgisi olan var mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Goole botları devamlı gezerler...

Fakat bir bot o dosyaları gördüğünde hafızasına aldıktan sonra onu google yerleştirir ve orada kalır... O dosya oraya yerleştikten sonra sanıyorum 1 senelik bir süre boyunca, o dosyayı botlar görmese bile cahcede kalıyor...

Yanlız botlar yeniden geldiğinde o saftayı yenilenmiş gördüğünde içeriği değiştirecektir...

Yapacğın tek şey beklemek... Elbet geleceklerdir :)

Bu arada googleın sitesindeki hakkında kısmından içerde biryerlerde sitenizi ekleyin sitenizi kaldırın vs die bir tuş var.. onu deneyrbilirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Teşekkürler,cevabımı aldım;) ..Yok işin garip tarafı site eski hosttayken default.asp de kodların arasında küfür yazıyordu,logo nun üzerine mouse geldiğinde görünen cinsten.Hostu boşalttım,yeni hosta kurdum,o küfürü falan da değiştirdim ama a.q botları eski hostu da kaydetmiş,şimdi google da arama yapınca bizim sitenin "title"ı ,eski hostun adı,altında da fiyakalı bi küfür duruyo:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    saat 3:21 bunaldım ondan yazdım pardon :) artistik amacı ile değil

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    gecen bizde tbt den bi arkadasla onu tartısıoduk , mesela normalda üye girişi isteyen bi siteye google ın cache(ön bellek) sayfalarından bakılıo buda google botlarınn işi olsa gereq :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Şimdi olay şöyle,

Forumlarda ve bazı büyük sitelerde, gogle botları geldiği zaman onları üye gibi gösterecek bir özellik var.

Dns resolve işlemi ile gelen kullanıcının sıradan bir ev kullanıcısımı yoksa botmu olduğunu tesbit edebiliyorsun..

Şöyle söyleyim.

Tahribat.comdaki admin parolası koruması sırasında şifresiz olarak siteye giriş yapabilen tek dns google.com bu sayede sitede admin koruması olsa bile google botları geldimi otomatik olarak siteye giriş yapıp siteyi tarayabiliyorlar...

Umarım anlatabilmişimdir :) Googleı küstürmeye gelmez :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 860 Toplam Mesaj: 6