folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google Chrome Afalladı Mı Ne ?

Google Chrome Afalladı Mı Ne ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

müridLer. Mozilla tarayıcımı sildim ve Google Chrome kurdum eklentisini falan bütün ayarlarını kendi şeklime göre dizdim ve pc yeniden başlattım sonra görev yöneticisine baktığımda şoke oldum :S bu nedir böyle ya neden oldu bu ? makinam temiz 1 problem yok ama neden bu kadar oldu anladım 10 tane chrome işlemi görünüyor birde çok çekiyorlar . bir yardım edin .

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayir oyle calisiyor, flash eklentisi falan ayri ayri calisiyor sanirim

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam tmm flash eklentisi falan çalışsın eyw ama 10 tane açmış başka bişe var bu işte hepsini toplasan 200 kb falan çekecek olur mu böyle şey ya:S sizinde böle mi görünüyor 10 tane açılmış halde yoksa kullanmam abi silerim Mozilla akar hani :D

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

kurulan eklentilerin ve pluginlerin cogu ayrı işlem olarak çalışır.

normal. bende 17 tane var :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hic bisey yok, bu islemlerin toplaminin sonucu kadar mozilla firefox.exe'de calisiyor zaten. chrome akar mozilla bakar

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Eklentiler yüzünden o normal.Chrome eklentileri ayrı işlem şeklinde çalıştırır.Firefox'un plugin-container ı gibi.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1371 Toplam Mesaj: 6