Google Chrome Da Fark Ettiğim Tuhaf Olay
-
Geçen gün ESP8266 ile uğraşıyorduk. Http server oluşturduk esp8266'ya daha sonra GET parametlerini alıp okuyorduk.. Her neyse.
192.169.x.x.x.:1453?Machine=left yazıyorum siteye giriyorum.. mesela motor çalışıyor.
192.169.x.x.x.:1453?Machine=right yazıyorum siteye giriyorum motor çalışyıor :) fakat şöyle ki..
Mesela 19.169.xx.:1453 yazıyorum ya altta 2 seçenek çıkıyor (AutoCompleteText) daha siteye giriş yapmıyorum sadece ileri geri tuşları ile site üstüne geliyorum daha enter'a tıkalmadım...
Machine=left üstüne geliyorum ESP8266 tetikleniyor. Arduino çalışıyor. right üstüne geliyorum gene çalışıyor.. Siteye girmediğim halde...
Acaba biz siteyi seçtiğimiz anda Arka planda yükleme mi yapıyor ????
Tuhaf bi durum.. Farkettikten sonra Edge vs açtım böyle bir olay yok. Anca siteyi Enter'ladığımda alıyorum çıktıyı.. Aksi asla olmuyor. Ama Chrome da öyle değil..
MhmdAlmz tarafından 04/Ara/16 17:51 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Bu özellik çok can yakar...
-
Acaba amaçları nedir .. Analizi bu şekilde mi yapıyorlar yoksa süzgeçten geçirirken falan mı kullanıyorlar.
Birde Siteyi diyelim ki upload etti biryere. Interneti sömürmüyor mu bu cakallar ? Hadi onu da geçtim.. Sitenin hitt'i de artıyor mu acaba..
-
mesela google da arama yaptın, arama sonucunun üstünde 1-2 saniye bekledikten sonra tıklayınca da anında açılıyor sayfa önceden yüklemiş oluyor sayfayı.