Google Chrome Sürekli Oturum Açtırıyor Yardım
-
su anda google chrome 17.0.963.83 m sürümü (en güncel sürüm) yüklü.fakat söle bir sorunum oldu.önceden gayet güzel calışan chrome simdi eskisi gibi değil.
soruna gelecek olursak, bana sürekli oturum açtırtıyor.gmail hesabı ile login ediyorum chromeyi ayarlarım geri geliyor.eklentilerim fln hepsi geri geliyor.bu eklentileri kullanmak için login oluyorum zaten.daha öncesinde sürekli olarak login durumda kalıyordu chrome.fakat simdi chromeyi her kapattıgımda benden tekrar login olmamı istiyor.tabi bu durumda loginsiz hicbir eklenti vs yok.login olunca eski kullandıgım eklentileriyle geri geliyor.fakat kapatınca yine aynı.bende login olmadan eklentileri indirdim.fakat chromeyi kapatınca eklentilerim yine gidiyor.bu oturumu sürekli nasıl açık tutacam bulamadm.bilen varsa bi yardım etsin..
şimdiden saolun..edit: ayrıca utorrentin toolbarı inmiş onuda kaldıramıyorm.eklentilerden kaldırıyorum fakat chromei kapatıp geri actıgımda karsıma bi daha geliyor.denetim masasından da kaldıramıyorum.çift tıklıyorum bişi olmuyor :S
-
Valla hocam chrome otu boku kaydettiği için ben artık kullanmıyorum. kaldırıp tekrar yüklediğinde bütün ayarların geri yükleniyor. En iyisi temelli kaldırmak.
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Valla hocam chrome otu boku kaydettiği için ben artık kullanmıyorum. kaldırıp tekrar yüklediğinde bütün ayarların geri yükleniyor. En iyisi temelli kaldırmak.
-----------------------------halletim hocam.oturumu kapattım şifreleri sildim yeni baştan yapıormus gibi kurdum oldu..kaldırmak çözüm diildi.sifreleri fln sıfırladım..aga kaydetsin sanki ne olacak..facebookta hersei kaydedior.sanıormusun telefon konusmaların kayıt altında diil