Google Chrome Tamamen Kaldırma - Yeniden Kurma
-
Merhaba arkadaşlar. Okuldaki deep freeze kurulu bir bilgisayarda deepfreeze açıp güncelleme vs yaptım chrome - yardım - hakkında kısmından uygulama kafayı yedi.
chromeyi bilgisayarı açtıktan sonra ilk açtığında biraz gecikmeli açılıyor google sayfası ayarlı o sayfa geliyor ama yukarıda sayfa yüklemesini bitiremiyor sürekli dönüyor
yeni seköe açıyorum arama yaptırıyor ama sonuçlara tıklanmıyor ya da arama için yazıp enter e basınca dönüp duruyor ssonuç sayfasını yüklemiyor.
.
.
.
neyse ben bu arkadaşı denetim masasından kaldırdım kapatıp açıp yeniden kurdum sonuç aynı
denetim masasından kaldırdım program fileste kalan dosyalarını sildim appdata içerisindeki dosyaları sildim kapa- aç yeniden kur sonuç aynı.
yukarıdakileri güvenli modda yaptım değişen birşey olmadı
revo uninstaller ve iobit uninstaller ile ayrı ayrı kaldırıp regedit kayıtlarını sildirdim tekrar kurdum sonuç aynı
ben bu programı tamamamen neyle nasıl kaldırıp sanki ilk defa kuruyormuş gibi kurarım?
ha şu da bir ihtimal başka bir program ya da ayar chrome ye engel olabilir (güvenli modda yukarıda saydığım sorunlar olsa da o kadar bekleme yapmadan sonuç veriyordu) ama deepfreeze yi chrome güncelleme için açtım güncelledim deepfreeze yi kapattım.
-
Sorun windowsda olmasın.
Birde aşağıdaki yola gidere chrome klasörünü sil dene
C:\Users\kullanıcı adın\AppData\Local\Google\
engin01288 tarafından 06/Kas/20 11:21 tarihinde düzenlenmiştir -
engin01288 bunu yazdı
Sorun windowsda olmasın.
Birde aşağıdaki yola gidere chrome klasörünü sil dene
C:\Users\kullanıcı adın\AppData\Local\Google\
Denedim hocam hatta o klasörü normal açılışta silmediği çin güvenli modda denedim.
Bence de windows luk gibi ama normal çalışan sistemdi deepfreeze yi açtım chrome yi güncelldim kapattım başka birşey yapmadım ama bu sorun ortaya çıktı
-
deppfreze devre dışı iken aynı sorun oluyor mu ?
daha fazla chrome u kaldırıp kurma boşuna. normal kadlırdığında chrome sorunuz kaldırılır zaten. öyle bela bir tarayıcı değil.
deepfreze den kaynaklanıyor sorun. deppfrezeyi tamamen kaldırma şansın varsa kaldır. makinayı yeniden başlatıp disk birleştirme ardından windows disk temizleme işlemini yönetici olarak yap.
deppfreze kurmadan chormeyi kur az kurcala sorun yoksa üstüne kur tekrardan deepfrezeyi.
-
zalimadam bunu yazdı
daha fazla chrome u kaldırıp kurma boşuna. normal kadlırdığında chrome sorunuz kaldırılır zaten. öyle bela bir tarayıcı değil.
deepfreze den kaynaklanıyor sorun. deppfrezeyi tamamen kaldırma şansın varsa kaldır. makinayı yeniden başlatıp disk birleştirme ardından windows disk temizleme işlemini yönetici olarak yap.
deppfreze kurmadan chormeyi kur az kurcala sorun yoksa üstüne kur tekrardan deepfrezeyi.
Yukarıda denediğim yöntemleri hep DF aktif değilken yaptım. Chrome yi kaldırdıktan sonra Pfileste klasörü ve içerisinde dosyaları duruyor sanırım kurulum dosyaları da her neyse
Güvenli modda sanki sorun ortadan kalkmış gibiydi ki Gmodda DF (aktif değilken) simgesi yoktu sanırım o modda çalışmıyor.
Dediğin gibi DF kaynaklı olabilir o aklıma gelmedi. Sorun olan o okula haftaya perşembe gideceğim ilk olarak dediğini dener sonucu buraya yazarım Teşekkürler (:
-
eyuperol bunu yazdızalimadam bunu yazdı
Yukarıda denediğim yöntemleri hep DF aktif değilken yaptım. Chrome yi kaldırdıktan sonra Pfileste klasörü ve içerisinde dosyaları duruyor sanırım kurulum dosyaları da her neyse
Güvenli modda sanki sorun ortadan kalkmış gibiydi ki Gmodda DF (aktif değilken) simgesi yoktu sanırım o modda çalışmıyor.
Dediğin gibi DF kaynaklı olabilir o aklıma gelmedi. Sorun olan o okula haftaya perşembe gideceğim ilk olarak dediğini dener sonucu buraya yazarım Teşekkürler (:
zalimadam hocam dediğini yaptım deep freeze yi kaldırdım o şekilde kurmayı denedim ama gene aynı bok. tamamen kaldır (program ile ya da manuel dosyalarını silerek) yeniden kur yaptım güvenli modda sıkıntı yok hemen açılıyor. ama normal açılışta açmak isteyince google salak salak dönüp duruyor. yeni sekme açıyorum onda da bir işelm yapmıyor :/ yani sorun devam ediyor.
firefox kurdum geçici sorunu çözemez isem buna devam edeceğim ama önerisi olanın önerilerini denerim.
-
.
KasiRGamsi tarafından 04/Ara/20 00:03 tarihinde düzenlenmiştir