folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Google Cloud Storage Kullanan?

Google Cloud Storage Kullanan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar,

Google cloud un 60 Günlük deneme şeysine kaydoldum. Yüksek miktarda ( 1.6 tb ) veriyi ( external hdd ) yedekleyip geri çekmek istiyorum. Bişeyler yaptım terminal üzerinden klasörü komple attım sanırım ama dosyalar tam mı eksik mi nasıl emin olabilirim bilmiyorum, bi kaç yüz tanesi hatalıymış gibi bir sonuç döndürmüştü yüklemenin sonunda.

Bir de web panelden dosyaları tekrar download edebileceğim bir seçenek yok. Sanırım yine terminal üzerinden yapmalıyım.

Yol gösterebilecek var mıdır? 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Selamlar,

Google cloud un 60 Günlük deneme şeysine kaydoldum. Yüksek miktarda ( 1.6 tb ) veriyi ( external hdd ) yedekleyip geri çekmek istiyorum. Bişeyler yaptım terminal üzerinden klasörü komple attım sanırım ama dosyalar tam mı eksik mi nasıl emin olabilirim bilmiyorum, bi kaç yüz tanesi hatalıymış gibi bir sonuç döndürmüştü yüklemenin sonunda.

Bir de web panelden dosyaları tekrar download edebileceğim bir seçenek yok. Sanırım yine terminal üzerinden yapmalıyım.

Yol gösterebilecek var mıdır? 

Hocam cuma dan sonra bakalım birlikte de ne zaman yaptınız bu beleşi? 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hoca,

Google Drive  uzun süre günlük olarak deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum; google 'dan uzak dur. dosyalarına yazık olur.

Yandex Drive çooook önde bu konuda.

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    JerusaLem bunu yazdı

Hoca,

Google Drive  uzun süre günlük olarak deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum; google 'dan uzak dur. dosyalarına yazık olur.

Hocam var mı 2 Tb ücretsiz depolama alanı veren, 1 haftalık deneme sürümü bile yeter :D

Ne yaşadın google da ?

@MhmdAlmz önceki gün yaptım sanırım hocam. kampanya epeydir devam ediyormuş. fırsatın varsa facebook yada whatsapp falan pmlesen şahane olur

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    JerusaLem bunu yazdı

Hoca,

Hocam var mı 2 Tb ücretsiz depolama alanı veren, 1 haftalık deneme sürümü bile yeter :D

Ne yaşadın google da ?

@MhmdAlmz önceki gün yaptım sanırım hocam. kampanya epeydir devam ediyormuş. fırsatın varsa facebook yada whatsapp falan pmlesen şahane olur

Hocam bende yapmaya çalıştım hata veriyor lanet pislikler http://www.tahribat.com/forum/google-cloud-sorunu-218688 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    JerusaLem bunu yazdı

Hoca,

Ne yaşadın google da ?

Hocam bende yapmaya çalıştım hata veriyor lanet pislikler http://www.tahribat.com/forum/google-cloud-sorunu-218688 

3 farklı kartla denedim 3.yü beğendi kabul etti

...said addicted.
Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 6
google cloud