folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google Crhome Kısayolları Yedekleme ?

Google Crhome Kısayolları Yedekleme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayrildikyala
    ayrildikyala's avatar
    Erkek

Beyler bilgisayara format çakıcam fakat crhomenin yedeklerini nasıl alabilirim bilen var mı ?
    http://i.hizliresim.com/7mQ9bN.png

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

xmarks eklentisini kullan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam google hesabınla senkronize edersen hiç uğraşmazsın chrome kurar ve giriş yaparsın tüm bilgilerin geri gelir , ayarlardan giriş yap seçenegini kullanabilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Hocam Gmail hesabınla oturum açtığında otomatik olarak yedekliyor. Tekrar o gmail hesabı ile giriş yaptığında senkronize ediyor. Uzun zamandır el değmeden yedekliyor her formattan sonra bende.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayrildikyala
    ayrildikyala's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

hocam google hesabınla senkronize edersen hiç uğraşmazsın chrome kurar ve giriş yaparsın tüm bilgilerin geri gelir , ayarlardan giriş yap seçenegini kullanabilirsin.

hocam daha öncede giriş yapmıştım ama geri gelmemişti

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hepsi işe yaramaz linkler çoğunu sil gitsin. sağlam olanlarıda metin belgesine yedekle hiç uğraşma mk. ben bir  keresinde gmaile yedekledim kayboldu .

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    ayrildikyala bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı

hocam daha öncede giriş yapmıştım ama geri gelmemişti

Senkronize etmeyi unutma hocam. Senkronize etmezsen hiçbir işe yaramaz. İlk etapta chromeda email ile oturum açıp tüm yer imlerini geçmişi kayıtlı şifreleri vs senkronize edeceksin. Sonra yeni kurulumda tekrar email ile oturum açtığında tüm bilgileri senkronize et diyeceksin.

Böylelikle benim gibi sırf mail adresinle senkronize diye 3 yıldır şifresini bilmediğin halde kayıtlı olduğun sitelere rahatça girebileceksin.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayrildikyala
    ayrildikyala's avatar
    Erkek

Beyler ilginiz için çok sağolun sorunumu çözdüm,  eğer sizde yedeklemek isterseniz 
    http://i.hizliresim.com/6RMgdl.png Burdaki talimatları uygulayın... ilginiz için teşekkürler... Kahkaha

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

yerimlerinin olduğu bölümü sağ tıklayarak yer imi yöneticisine gir. düzenle'yi tıkla. html dosyasına aktar ile kaydet. içe aktar ile tarayıcıya aktar. ama gereksiz google hesabı ile senkroze et en güzeli. ben telefon bilgisayar ve başka pc kullandığımda direk geliyor.

Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 9