Google Crhome Kısayolları Yedekleme ?
-
Beyler bilgisayara format çakıcam fakat crhomenin yedeklerini nasıl alabilirim bilen var mı ?
http://i.hizliresim.com/7mQ9bN.png -
xmarks eklentisini kullan
-
hocam google hesabınla senkronize edersen hiç uğraşmazsın chrome kurar ve giriş yaparsın tüm bilgilerin geri gelir , ayarlardan giriş yap seçenegini kullanabilirsin.
-
Hocam Gmail hesabınla oturum açtığında otomatik olarak yedekliyor. Tekrar o gmail hesabı ile giriş yaptığında senkronize ediyor. Uzun zamandır el değmeden yedekliyor her formattan sonra bende.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
hocam google hesabınla senkronize edersen hiç uğraşmazsın chrome kurar ve giriş yaparsın tüm bilgilerin geri gelir , ayarlardan giriş yap seçenegini kullanabilirsin.
hocam daha öncede giriş yapmıştım ama geri gelmemişti
-
hepsi işe yaramaz linkler çoğunu sil gitsin. sağlam olanlarıda metin belgesine yedekle hiç uğraşma mk. ben bir keresinde gmaile yedekledim kayboldu .
-
ayrildikyala bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
hocam daha öncede giriş yapmıştım ama geri gelmemişti
Senkronize etmeyi unutma hocam. Senkronize etmezsen hiçbir işe yaramaz. İlk etapta chromeda email ile oturum açıp tüm yer imlerini geçmişi kayıtlı şifreleri vs senkronize edeceksin. Sonra yeni kurulumda tekrar email ile oturum açtığında tüm bilgileri senkronize et diyeceksin.
Böylelikle benim gibi sırf mail adresinle senkronize diye 3 yıldır şifresini bilmediğin halde kayıtlı olduğun sitelere rahatça girebileceksin.
-
Beyler ilginiz için çok sağolun sorunumu çözdüm, eğer sizde yedeklemek isterseniz
http://i.hizliresim.com/6RMgdl.png Burdaki talimatları uygulayın... ilginiz için teşekkürler...
-
yerimlerinin olduğu bölümü sağ tıklayarak yer imi yöneticisine gir. düzenle'yi tıkla. html dosyasına aktar ile kaydet. içe aktar ile tarayıcıya aktar. ama gereksiz google hesabı ile senkroze et en güzeli. ben telefon bilgisayar ve başka pc kullandığımda direk geliyor.