Google Drive Paylaşılan Dosyaları Görme ?
-
yandex diskte direk görebiliyordum bunda ise tek tek dosyalara tıklayıp Özellikler kismından Bakmak gerekiyor. Kestirme yolu var mi ?
-
hepsini seçip ayarlanabiliyor olması lazım, değilse bile bir dizin oluşturup paylaşıp içine taşınabilir.
-
upşuuu.
-
anladığım kadarıyla bi dosya halka arz edilmiş mi onu öğrenmek için kestirme yol arıyorsun
simgelerinden belli oluyo zaten
-
Daft bunu yazdı
anladığım kadarıyla bi dosya halka arz edilmiş mi onu öğrenmek için kestirme yol arıyorsun
Iste en kötü tarafda o hocam. Tek tek dosyaya tıklayinca cikiyor. Yada ben cozemediM.
-
mkyb bunu yazdıDaft bunu yazdı
Iste en kötü tarafda o hocam. Tek tek dosyaya tıklayinca cikiyor. Yada ben cozemediM.
dosyaya tıklamaya gerek yok diyorum işte
yanında paylaşım simgesi oluyo

-
Vay aliminyum. Tesekkurler hocam.
-
Yeni konu açmak istemedim buradan devam edeyim. 700 GB kadar veri var ben buradan Alıp yüklesem bir ayda sonra Parasını vermezsem veriler silinir mi yoksa veriler durur hesaba bir Şey yükleyemem mi ?
-
mkyb bunu yazdı
Yeni konu açmak istemedim buradan devam edeyim. 700 GB kadar veri var ben buradan Alıp yüklesem bir ayda sonra Parasını vermezsem veriler silinir mi yoksa veriler durur hesaba bir Şey yükleyemem mi ?
Hocam bunu yapman için yeni gmail hesabi aç. 1 ay sonra iptal ettiğinde dosyalar kalıyor ama yeni dosya yükleme yapamıyorsun ve hesabına herhangi bir mail vs gelmiyor o zamandan sonra. Bu yuzden kullandığın hesap için bunu yapma. Yeni hesap alman daha sağlıklı olur.