Google Earth Çalışmıyor
-
Evde 2 ayrı makineden denedim. İkisinde de aynı hatayı verdi. Uzak sunucuya bağlantı hatası veriyor. Sizlerde durum nasıl? Son engellenen google ip leri ile alakalı olabilir mi?
-
evet çalışmıyor bencede ip ile ilgili. google maps da çalışmıyor.
-
Engel olduğu için öyle.
Dnsleri 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirin ve hosts dosyası atın bi tane. Öyle deneyip sonucu yazın.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------Engel olduğu için öyle.
Dnsleri 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştirin ve hosts dosyası atın bi tane. Öyle deneyip sonucu yazın.
-----------------------------hocam tavsiye edebileceğin bir host dosyası var mı? dns değiştirmek işe yaramadı :|
-
her türlü google servisinden yararlanabilmek için alttaki hosts dosyasını C:\Windows\System32\drivers\etc\ altına yapıştırın eskisiyle değişin
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
her türlü google servisinden yararlanabilmek için alttaki hosts dosyasını C:\Windows\System32\drivers\etc\ altına yapıştırın eskisiyle değişin
-----------------------------eyw hocam bu halletti youtube u google maps i ...
-
BRK35 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------Engel olduğu için öyle.
-----------------------------hocam tavsiye edebileceğin bir host dosyası var mı? dns değiştirmek işe yaramadı :|
-----------------------------Sadece dns değiştirmeyeceksin, host dosyasını da at.
-
elminster bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------eyw hocam bu halletti youtube u google maps i ...
-----------------------------halleder hocam ip'leri tek tek ben girdim :)
-
çalışmıyor çünkü google ipnelik yaptı türkiye bakın google earth ı da yasakladı şeklinde göstermek için earth ile youtube nin iplerini birleştirdi kaltak