Google Earth Yeni Görüntüler
-
arkadaşlar bizim evin arkasına yeni 2 yıl önce ev yaptılar google earth tan baktığımda orası hala arazi olarak görünüyor son sürümleride indirdim bu adamlar neyi yeniliyorlar yada yakınlarda yeni çekim çıkacak mı?
-
sende 2 sene bende 5 sene önceki görüntüler var :)
-
Nostalji yapın işte hocam nereden nereye diyerek :)
Şaka bir yana 2 sene kadar eski görüntüleri kullanıp birde pro sürümü mü ne almamızı bekliyorlar ilginç :)
-
5 de olabilir doğru
pro olayıda ilginç dediğin gibi acaba neden yeni görüntüleri kullanmıyorlar ?
-
hoca google mail at .. uyduyu senin eve odaklasinlar 2 dk cekiversinler
-
sol tarafta görüntü tarihi yazıyo
ben en son sürümü indirdim görüntü tarihi 10 mayıs 2005 yazıyo du
tembelleştiler iyice onlar da:)
-
dpu ye bakin hele 2004 teki resim var aq:D okulun yarisi yok mubarek
-
o değilde
maps.google.com 'a 3D gözlükle bakma şeyi gelmiş süper olucak türkiyeyide koysalar
Fransaya felan gidin yandaki adamı sürükleyip oraya bırakın 3 boyut oluyo soldanda gözlüğe tıklayın gözlükle bakın deneyemedim anasını satiim.
-
çok basit hocam google her foto için örnek izmir büyüklüğünde bir alanın net bir fotosuna dünya para ödüyor
tüm dünyayı eklemesinin tek yolu en büyük şehirleri en kaliteli daha düşük orta ölçekli yerleri daha düşük kalite / ve güncellemesi
kazandıkları kadar yeniliyorlar yoksa her gün bir güncelleme mümkün değil (dağ dayanmaz )
olay bundan ibaret pro versiyonunda ise daha fazla yakınlaştırma vb. gibi özellikler mevcut yoksa onda 2dk öncesinin fotoları yok
zamanla güncellenir ilk çıktığında ben bodruma baktığım zaman kardan adam gibi bişi çıkıodu karşıma :D o kadar feci
şimdi baktığımda rahatlıkla evimi arkadaşlarımın evlerini bulabiliyorum
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
hoca google mail at .. uyduyu senin eve odaklasinlar 2 dk cekiversinler
-----------------------------
ahahahahahah baba koptum yaa aksam aksam