folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google Earthdeki Alevlerde Ne?

Google Earthdeki Alevlerde Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

Bu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacı bilmiyorum ama havadan gözetmeler galiba google eartha inanma pek sallıyo bişeyler

geçenlerde şırnağı ırak bölgesi içinde göstermişti abd işleri bunlar boşver 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

orda krız var onu belırtıo

edit : ulan amma acıklayıcı oldu hea:D

devamlı olarak o bolgede catısmalar cıkıo falan fılan sudan etıyopya bolgesınde gerıllarla iki ulkenın 

orduları catısıolar ama tam bi kaos var o bolgede

2.edit:  

Sudan, genel olarak komşusu Çad'la çatışmalar kendi içinde iç savaşlar yaşarken, batısındaki darfur bölgesinde yaşanmakta olan sorun, tüm dünyanın dikkatini çekmektedir. Çatışma, birkaç yıldan beri "etnik temizleme" ve katliamlara yol açarak devam etmektedir. Bm Darfur'da 180.000 kişinin öldüğünü, 2 milyona yakın insanın evsiz kaldığını bildirmektedir. İngiltere Parlamento Raporu ise ölü sayısını 300.000 olarak bildirmektedir. Evsiz kalarak mülteci durumuna düşen insanların büyük bir çoğunluğu, Arap olmayanlardan oluşmaktadır ve Arap Janjaweed saldırılarına maruz kalmışlardır.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

kanka bunu sen kendin yapmadın dimi

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Yok kendim yapmadım googlea gircektim Google Earth.Ink e girdim :)
    sonra açılan google earthda direkt bu çıktı yaklaştım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek
    Diplomatik sorunlar ve kıtlık olsa gerek...

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sudan ordusu tarafından yapılan soykırımı gösteriyormuş.Yok edilen,zarar gören kıtlık hastalık olan köyler falan.Amerika soykırım anma müzesimi ne hazırlıyormuş bunları.Fakat işin ilginci kimse kendi topraklarında kızılderililere,zencilere yaptıkları ve Irak'ta yaptıkları katliamlardan bahsetmiyor.Yarın öbürgün ermeni soykırımı diye çıkartıp karşımıza o ateşleri Türkiyenin üstüne koymazlarsa şaşırmayın.

λ
Toplam Hit: 1346 Toplam Mesaj: 7