Google Earthdeki Alevlerde Ne?
-
Bu -
hacı bilmiyorum ama havadan gözetmeler galiba google eartha inanma pek sallıyo bişeyler
geçenlerde şırnağı ırak bölgesi içinde göstermişti abd işleri bunlar boşver
-
orda krız var onu belırtıo
edit : ulan amma acıklayıcı oldu hea:D
devamlı olarak o bolgede catısmalar cıkıo falan fılan sudan etıyopya bolgesınde gerıllarla iki ulkenın
orduları catısıolar ama tam bi kaos var o bolgede
2.edit:
Sudan, genel olarak komşusu Çad'la çatışmalar kendi içinde iç savaşlar yaşarken, batısındaki darfur bölgesinde yaşanmakta olan sorun, tüm dünyanın dikkatini çekmektedir. Çatışma, birkaç yıldan beri "etnik temizleme" ve katliamlara yol açarak devam etmektedir. Bm Darfur'da 180.000 kişinin öldüğünü, 2 milyona yakın insanın evsiz kaldığını bildirmektedir. İngiltere Parlamento Raporu ise ölü sayısını 300.000 olarak bildirmektedir. Evsiz kalarak mülteci durumuna düşen insanların büyük bir çoğunluğu, Arap olmayanlardan oluşmaktadır ve Arap Janjaweed saldırılarına maruz kalmışlardır.
-
kanka bunu sen kendin yapmadın dimi
-
Yok kendim yapmadım googlea gircektim Google Earth.Ink e girdim :)
sonra açılan google earthda direkt bu çıktı yaklaştım. -
Diplomatik sorunlar ve kıtlık olsa gerek...
-
Sudan ordusu tarafından yapılan soykırımı gösteriyormuş.Yok edilen,zarar gören kıtlık hastalık olan köyler falan.Amerika soykırım anma müzesimi ne hazırlıyormuş bunları.Fakat işin ilginci kimse kendi topraklarında kızılderililere,zencilere yaptıkları ve Irak'ta yaptıkları katliamlardan bahsetmiyor.Yarın öbürgün ermeni soykırımı diye çıkartıp karşımıza o ateşleri Türkiyenin üstüne koymazlarsa şaşırmayın.