Google En İyi Programcıları Arıyor
-
İnternetin bir numaralı arama motoru Google, Avrupa'daki en iyi bilgisayar programcılarını bulmak için yarışma açtı.
Yaklaşık 50 bin YTL ödüllü ve dereceye girenlere bilgisayar firmalarında iş olanağı sağlayacak ''Code Jam'' (Şifre Sıkışıklığı) adlı yarışmaya katılanlar, en zor bilgisayar şifrelerini çözmeye çalışacak.
Katılımcılar ilk 500 için online yarıştıktan sonra, ikinci tura kalan 200 yarışmacı da internet üzerinden finale kalmaya çalışacak.
Finale kalan 50 yarışmacı da İrlanda'nın Dublin kentine giderek, son kozlarını paylaşacak.
Yarışmanın Avrupa'da sayıları giderek artan araştırma ve geliştirme (ar-ge) merkezlerindeki yetenekli bilgisayar programcı ve mühendislerini ortaya çıkarmayı amaçladığını açıklayan Google yöneticileri, Code Jam yarışmasıyla bilgisayar mühendisliği, programcılığı ve bilimlerine destek olmayı hedeflediklerini
belirttiler.
Mayıs ayının ilk üç haftasında yapılacak yarışma kayıtlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi, Google'ın Code Jam websitesinde bulunabilir
alıntı -
ahhhh ahhhhh
ahhhh ahhhhh -
vallahi kendine guvenenler katilsin bence...
uzun bir zaman oldu gazetede hurriyetti sanirim google abd'de calismak uzere adam ariyordu bizim burdan istanbul ticaret unv. bilg.prog. okuyan bir arkadas su an abd'ye gitmek icin hazirlaniyor.bence buyutmemek lazim gozde bunlar beni takmaz falan gibi dusunmemek lazim...
herneyse yani yarismaya katilinabilir sonucda kaybedecek bir sey yok... -
google beni arıyormuş demek :))
-
poly haci gir yarismaya adami deli etme....bu gidisle bu tur aktivitelere ben kendi elimle sokacam seni...isik var sende ;)
-
keske donanım olsa ımıs en azından katılırdım......
-
ehh baş vurayım bari okadar aramasınlar
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------
keske donanım olsa ımıs en azından katılırdım......
-----------------------------
ii dıon da daı en onemlı sı yazılım ya :)
Toplam Hit: 2278 Toplam Mesaj: 8