folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Google Geliştirici Zirvesi 19Aralik2015

Google Geliştirici Zirvesi 19Aralik2015

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Erkek

Etkinlik yarin 9 da katılacak olan var mi?

Yarın Sabah Google Geliştirici Zirvesi'ne Davetlisiniz!

Gönderen Onur Genç
    Tarih Cum 21:02

Mesaj gövdesi

Sevgili Google Geliştirici Zirvesi Katılımcısı,

Yarın (19 Aralık 2015 Cumartesi) saat 09:00 da sizi StartersHub’da görmek için sabırsızlanıyoruz. Kayıt ile birlikte kahvaltı ikramımız olacaktır. StartersHub’a ulaşmak için aşağıdaki seçenekleri kullanabilirsiniz:

·         Metro: Levent istasyonunda inip, Levent Çarşı – Zincirlikuyu çıkışını kullanınız. Devamında Zincirlikuyu çıkışındaki Özdilek AVM önünden Kanyon AVM yönünde ilerleyiniz. Kanyon bitişiğindeki Ecza Sokak içerisinde ilerleyince sokak sonundaki Safter İş Merkezi’nin köşe noktası giriş noktamızdır.

·         Otobüs:

o   Maslak yönü için Levent durağında indikten sonra metro alt geçidini kullanarak Zincirlikuyu çıkışındaki Özdilek AVM önünden Kanyon AVM yönünde ilerleyiniz. Kanyon bitişiğindeki Ecza Sokak içerisinde ilerleyince sokak sonundaki Safter İş Merkezi’nin köşe noktası giriş noktamızdır.

o   Beşiktaş yönü için Levent durağında indikten sonra Özdilek AVM önünden Kanyon AVM yönünde ilerleyiniz. Kanyon bitişiğindeki Ecza Sokak içerisinde ilerleyince sokak sonundaki Safter İş Merkezi’nin köşe noktası giriş noktamızdır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

İstanbulda olsa idim kesin gelirdim.. 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 626 Toplam Mesaj: 2
google