Google Haritalar'a Business'dan Adres Eklemek
-
Millet selam,
Bir şirketi Google Haritalar'a eklemek istiyorum.
https://business.google.com/ adresinden girdim, yeni konum ekle dedim bilgileri girdim, size posta gönderecez dediler. 30 gün geçti posta yok, yeniden posta gönder dedim, gene posta yok. Bir türlü posta gönderemedikler için şirketi google maps'e ekleyemiyorum.
Bi yardım edin, ne yapacaz?
-
Ben 2-3 senedir alamadım o şey ettiğinin postasını hocam gelmiyor nalet olasıca başka da yöntemi yok diye biliyorum...
-
20 gun once ev adresini verdim home-ofis kayit icin persembe gunu elime ulasti belge. Fransa cikisli gozukuyor bide. Turkiyede google yok mu ki Neye gore degerlendirip yapiyorlar ki bunu.
-
Up! E peki bu kadar adresi herkez mektuplamı ekliyor?
-
Şirketin gerçek bir adresi olması gerektiğine inanıyorlar sanırım, bizede 10 gün içerisinde geldi gelen zarfın içindeki kod ile ancak aktif edebiliyorsun. Yoksa doğrulamıyor. Adresinin doğru olup olmadığını kontrol et.
-
kodunuz ulasmadıysa yukarıda daha fazla yardım ala girin orda online müşteri desteği var Türk çıkıyor konusun derdinizi alın işleme koydurun fake kayıtlar oluyor diye bazen dikkate almıyorlar
-
Resmi kamu kurumu için istedim 9 ay sonra geldi o posta. İçine de ek olarak adword 150TL koymuşlar
-
Google destekle bu islemi yapabiliyorsunuz arayin soyleyin posta surekli kayboluyor. adam diyorki dukkaninizin domaininden mail atin ticari bikac bise soruyor. Sonra sizin adiniza kayit islemini yapiyor ama inandirici olmaniz lazim. Ben bi firmanin kaydini o sekilde uzun maillesmeler sonu gerceklestirdim. Adamlarin hizmetleri cok iyi memnun kaldim acikcasi
-
CoolerMaster bunu yazdı
Up! E peki bu kadar adresi herkez mektuplamı ekliyor?
Aynen bir yerin resmini cek tabelasi gorunsun resimde hemen soruyor google haritalar sunu suraya ekleyin filan
Bence basklarinin oylamasida etkili
-
3 kez yaptım en geç 1 ayda geliyor
ptt yi sıkıstırmak lazım