Google Haritaları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar eski google haritalarda şu şekilde gözükebiliyordu ve zoom u nasıl ayarlarsan o şekilde özel html alınabiliyordu ;

Ama şu an ne yaparsam yapayım yukarıdaki görüntüye ulaşamadım sürekli şu şekilde çıkıyor ;

İlk resimdeki hali için ne yapmam lazım ?

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

görüntüyü küçülteceksin zannedersem.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    erblood bunu yazdı

üstad görüntüyü de küçültüyorum fakat eski sürümünde ekranda nasıl görünüyorsa onu yerleştiriyordu ama yeni sürümünde ekranda gösterileni yerleştirmiyor.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı
    erblood bunu yazdı

üstad görüntüyü de küçültüyorum fakat eski sürümünde ekranda nasıl görünüyorsa onu yerleştiriyordu ama yeni sürümünde ekranda gösterileni yerleştirmiyor.

eski sistemde kordinat + yapılan yakınlık kademesini de kaydediyordu  hocam dediğin sanırım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Yani üstad benim istediğim ilk açıldığında bilgi baloncuğuda açılsın ve istediğin yakınlık uzaklıkta olsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

map kodunun sonuna &z=17 ekle, o 17 yi sen kendine göre ayarla işte. ben bunu kullanıyorum

Frontend Dev.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

map kodunun sonuna &z=17 ekle, o 17 yi sen kendine göre ayarla işte. ben bunu kullanıyorum

bu işe yaradı üstad, peki bilgi baloncuğunu açtırtmayı nasıl yapabilriz ?

Toplam Hit: 771 Toplam Mesaj: 7