Google Hata Üzgünüz...
-
günaydın millet bugun sabah dükkana geldim her zamanki gibi bilgisayarı açtım ve TBT ye girmek için internet explorer ı tıkladım ve anasayfam olan google açılıyordu ki karşıma çıkana bakın :S
Google Hata Üzgünüz...
... Ancak sorgunuz bir bilgisayar virüsü veya casus yazılım uygulamasına ait otomatik isteklere benziyor. Kullanıcılarımızı korumak için, talebinizi şu anda işleme koyamıyoruz.
Erişiminizi elimizden geldiğinde hızlı bir şekilde yenileyeceğiz, bu nedenle kısa bir süre sonra tekrar deneyin. Bu arada bilgisayarınıza veya ağınıza virüs bulaştığından şüpheleniyorsanız, sisteminizde virüs ve diğer sahte yazılımların bulunmadığından emin olmak bir virüs denetimcisi veya casus yazılım kaldırıcısını çalıştırabilirsiniz.
Bu hatayı sürekli alıyorsanız, Google çerezinizi silerek ve Google'ı yeniden ziyaret ederek bu sorunu çözebilirsiniz. Tarayıcıya özel talimatlar için lütfen tarayıcınızın online destek merkezine başvurun.
Eğer tüm ağınız etkilenmişse, daha fazla bilgi için Google Web Araması Yardım Merkezine gidin.
Verdiğimiz sıkıntı için özür dileriz. Umarız yakın zamanda sizi tekrar Google’da görebiliriz.
bune ya hala aynı şey dewam ediyo sorun bende mi yoksa googleda mı ? :S NOD32 kurulu dah yeni güncellemiş
-
sana casus diyor: ) kendini hacklicek durumun yok: )
Mesela bazen sql injection denemeleri için adamlar login.asp login.php gibi yazar sürekli ararlar ya google bu tür aramaları bi süreden sonra mimliyor.Sözcüksel DNA ya göre kullanıcı amacının kötü olduğuna kanaat getirebiliyor çok az durumda.
Şimdi sen ne aradıydın ki?
''Bu arada bilgisayarınıza veya ağınıza virüs bulaştığından şüpheleniyorsanız, sisteminizde virüs ve diğer sahte yazılımların bulunmadığından emin olmak bir virüs denetimcisi veya casus yazılım kaldırıcısını çalıştırabilirsiniz''
Bırdada sen iyi bir çocuğa benziyorsun ama Denyo Lunch gibi bir programla flood yapmaya çaılışmadığından emin misin diyor sırıtarak: )
Sayfayı yenile geçer biter aptalca bir şey aslında.
-
bu ne lan :|
google hata yapmaz :P
sorun sendedir sende :P
-
arama felan deil hocam direk www.google.com.tr açılmıyor hiç açılmadan direk olarak bana casus diyor bu gavur yaaa aynen dewam ve bilgisayarımda garipliklek sezmeye başladım nod32 açık ama internet sayfalarının bazılarını açmıyor nedense
-
bu arada byler ben bu nod32 den iyice sıkılmaya başladım iş yapıyor ama kendini göstermemesi psikolojik olarak insanda bi b*ka yaramıyor imajı veriyor bunun gibi F_uLL kullanabilceğim sizin önereceğiniz kullandığınız virüs programı war mıya ?
-
google da sürekli arama yaparsan sayfalar arası hızlı atlarsan google seni bot gibi görür. cookiesleri ve geçmişi sil + modemi resetle düzelecek xD
-
spy taraması yap ayrıca.
bana o sayfa 3 defa ardarda gelio :| kodu giriyorum yeni bi kod verio gir dio :|
cok mu hızlıyım ne :P :D:D
-
sanırmı düzelti cookieleri ve geçmişi temizledim modemi resetlemedim şimdilik çalışıyor gibi bakalım bşyler olursa yine dönerim saolun
-
olay başka bir bok.Windowsla girdim ne msn açıldı, ne tahribat ne gogle ne facebook ne benim siteler..Baya bi küfür etitm.Sonra pardusa geçip dendim gördüğünüz gibi tıkır tıkır!
Ayrıca chorme dan giriyorsan daha önce demiştim google yazdığın tahribat.com bilgilerini kendisi alıp değrlendiriyor kaç kez girdin vs.. gibi.Tabi serverda sorun oldumu gönderme işlemide hatalı oluyor :) ondan bu tarz çıkartmış olabilir.Yoksa tahrbiat ile google ne alaka
Fakat nette sorun var.
-
hee bende dün çıktı paylaşacadım sie et dedim çok arayınca oluyo :D
-
bide youtube arada hata veriyor mq..