folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google Keep Bildirim Sorunu

Google Keep Bildirim Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Hocalar selam,

Google Keep’i yıllardır severek ve sorunsuz şekilde kullanıyordum. Ancak geçen hafta aldığı bir güncellemeden sonra, eklediğim notlar artık bildirim olarak görünmemeye başladı.

Bildirim ayarları ve uygulama ayarları dâhil her şeyi kontrol ettim fakat herhangi bir çözüm bulamadım.

Benzer bir sorun yaşayan ya da çözümünü bulan oldu mu?

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

hocam notların bildirim olarak gorunmesinden kastın nedir? hatırlatıcıları mı diyorsun? eğer hatırlatıcıları diyorsan onlar google gorevler'e eklendi sanırım saçma sapan bir hal aldı ben de en az 15 senedir severek kullanıyorum.

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

2017 den beri google keep kullanıyordum son 1.5 senedir kafayı yedi not alıyorum girip çıkıyorum son yazdığım yok 

yada bişi değiştiriyorum notta ertesi gün bir bakıyorum yaptığım değişikliği kaydetmemiş

şuan iphone kullandığım için 8 sene 9 sene sonra mecburen icloud nots (notlar) a geçtim sorunlarım şuan çözüldü ama tekrar android e geçersem alternatif arayacağız.

aq yıllarca sorunsuz çalışan uygulamayı bozan geliştiricilere kafam girsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

cross platform notion öneririm. free versiyon fazlasıyla yeterli. offline çalışma vb de var 

keep'i ben de uzun süre önce bıraktım

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Erkek

keep'in arayuzu falan kötü ama şu workspace muhabbeti ile daha da vazgecilmez oldu benim için. asistana ya da gemini'ya notlarımdan bir sey sorabiliyorum

yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    dbcooper bunu yazdı

hocam notların bildirim olarak gorunmesinden kastın nedir? hatırlatıcıları mı diyorsun? eğer hatırlatıcıları diyorsan onlar google gorevler'e eklendi sanırım saçma sapan bir hal aldı ben de en az 15 senedir severek kullanıyorum.

Tamda bu hocam demek istediğim

yıllardır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ama son bir haftadır iğrenç bir hal aldı

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 484 Toplam Mesaj: 6
google keep