Google Keep Bildirim Sorunu
-
Hocalar selam,
Google Keep’i yıllardır severek ve sorunsuz şekilde kullanıyordum. Ancak geçen hafta aldığı bir güncellemeden sonra, eklediğim notlar artık
bildirim olarak görünmemeye başladı. Bildirim ayarları ve uygulama ayarları dâhil her şeyi kontrol ettim fakat herhangi bir çözüm bulamadım.
Benzer bir sorun yaşayan ya da çözümünü bulan oldu mu?
-
hocam notların bildirim olarak gorunmesinden kastın nedir? hatırlatıcıları mı diyorsun? eğer hatırlatıcıları diyorsan onlar google gorevler'e eklendi sanırım saçma sapan bir hal aldı ben de en az 15 senedir severek kullanıyorum.
-
2017 den beri google keep kullanıyordum son 1.5 senedir kafayı yedi not alıyorum girip çıkıyorum son yazdığım yok
yada bişi değiştiriyorum notta ertesi gün bir bakıyorum yaptığım değişikliği kaydetmemiş
şuan iphone kullandığım için 8 sene 9 sene sonra mecburen icloud nots (notlar) a geçtim sorunlarım şuan çözüldü ama tekrar android e geçersem alternatif arayacağız.
aq yıllarca sorunsuz çalışan uygulamayı bozan geliştiricilere kafam girsin.
-
cross platform notion öneririm. free versiyon fazlasıyla yeterli. offline çalışma vb de var
keep'i ben de uzun süre önce bıraktım
-
keep'in arayuzu falan kötü ama şu workspace muhabbeti ile daha da vazgecilmez oldu benim için. asistana ya da gemini'ya notlarımdan bir sey sorabiliyorum
-
dbcooper bunu yazdı
hocam notların bildirim olarak gorunmesinden kastın nedir? hatırlatıcıları mı diyorsun? eğer hatırlatıcıları diyorsan onlar google gorevler'e eklendi sanırım saçma sapan bir hal aldı ben de en az 15 senedir severek kullanıyorum.
Tamda bu hocam demek istediğim
yıllardır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım ama son bir haftadır iğrenç bir hal aldı