folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Google Kopya İçeriği Orjinal İçeriğin Üstünde Gösterdi

Google Kopya İçeriği Orjinal İçeriğin Üstünde Gösterdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Merhaba hacılar şimdi tbt müridlerinden sanırım foxxly'di onun 3gpindir.com sitesinden kendi açtığım 3gpindir.blogspot.com'a alıntılar yapıp ufak çapta hit çekmeye çalışıyordum.

Ancak bugün gördümki "3gp indir" kelimesinde ilk sırada benim site  var, ancak 1 yada 2 tane kendim 3gp film upload etmişimdir bence google okadarda adil değil artık.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hacım google ne bilsin içerik kimin.google amcaya fazla yüklenmeyin onunda arama sonuçlarını sıralarken belli başlı kriterleri var ona göre sıralar.senin gibi yapan o kadar çok insan (site) varki google emmi nereden bilsin.

bu arada o siteyi bende biliyorum güzel bir arşiv yapmış  foxxly .onu bir kez daha tebrik edeyim.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım google ne bilsin içerik kimin.google amcaya fazla yüklenmeyin onunda arama sonuçlarını sıralarken belli başlı kriterleri var ona göre sıralar.senin gibi yapan o kadar çok insan (site) varki google emmi nereden bilsin.

bu arada o siteyi bende biliyorum güzel bir arşiv yapmış  foxxly .onu bir kez daha tebrik edeyim.

Google ilk hangisini indexlemişse içerik ona aittir diyebiliriz. Google'ın hangi içeriği hangi zamanda kaydettiğine dair bir log tutmadığını mı sanıyorsun?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

adam forum scriptini bile kendisi yazmış özgünlükse bundan daha özgün ne olabilir hacı :|

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

heza bunu yazdı:

Google ilk hangisini indexlemişse içerik ona aittir diyebiliriz. Google'ın hangi içeriği hangi zamanda kaydettiğine dair bir log tutmadığını mı sanıyorsun?

hocam o ayrı arama sonuçlarını sırlama ayrı.değil mi yoksa?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

belki kendi sitelerini kayırıyordur

sonuçta blogspot.com google'a ait :)=)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sen bildiğin işi yap gerisini siktir et

bu arada haziranda zong gelecem bu sefer ekmeyin beni :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

eklenme tarihine,site açılış tarihine,seo(ki blogspot müthiş uyumlu),sitenin aldığı hite,arama sonularında en çok tıklanana,etiketlere vs.vs. bunları göz önünde bulundurur hangisi ağır basarsa artık

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

google da bu tarz benzer bir sorun geçenlerde bende yaşadım. Arkadaşımın firma sitesinin(3senelik site) aynısını ben kendim kopyaladım yayınladım birebir aynı yani,, firma isim vs

değişik sadece. Google amca saolsun onun sitesini komple atmış ilk 5 sayfadan benimkini 1. yapmıştı =) 1-2 hafta öyle kaldı..attığımız mailler den sonra düzeldi =)

arada google da sıyırıo =)

" ' "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utkan
    utkan's avatar
    Erkek

bundan 4 sene önceydi. sanatcimenajei.com u birebir çekerek kendi siteme yüklemiştim.değişiklik yaptığım yerler iletişim bilgileri bazı isimlerdi.ve azı extra meta bilgileri de girmiştim.bu site organizasyon ve menajerlik metalarında 1.sayfadaydı. 3 ya da 4. sırada.benim site bunun yerini almış,gerçek site çok gerilere düşmüş.

ancak hiçirşeyden haberim yok.sitenin sahibi beni aradı ve dava açacağını soyledı.ben de lıse 1 ögrecısıydım,durumu ızah ettim affettı sağolsun.iyi niyetli biriydi:)

aman dikkat teleportla falan çekmeyin xd

:)sevgilerle
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

o blogspot üzerinden açmışın kendin aynı metinleri

asdasdd.com vb.. şeklindeki orjinal sitene koysan  çıkartmaz tamamen blogcu, blogspot 'la alakalı

foxxlyden bende (ç)alıyodum :$

3gpvideo.blogcu.com  'da bende,  bi aralar hepsiburada kasıyodum şimdi sıkıldım 2kere banlanınca :)

ne eklesem ertesi gün indexleniyodu foxxlyden önde çıkıyodu :$

3gpvideo.blogcu.com sitedeki herhangi bi filmi yazıp sonuna 3gp koyunca direk benim site geliyodu :)

twilight 3gp, alaca karanlık 3gp  yazarak feci gelmişlerdi bi ara :)

(:
Toplam Hit: 1925 Toplam Mesaj: 11