Google Mantigi
-
arkdaslar sitemizi google'da yukarı taşımakla ilgili defalarca internette yazılar okudum da bi faydası olmadı.
şu an sitem ürettiğimiz ürünü yazınca 4.sayfada çıkıyor.birkaç firma rehberi sitesine de siteyi ekledim.ordan ilk sayfaya yerleşti,ben de sitenin mega tag da yazanları kopyalayıp aynısını benimkiye ekledim benim site 4.sayfada son sıraya indi.ben düzeltmeye çalıştıkça site geriye düşüyor.
bu işin bi mantığı yokmudur yaa,neden rehber siteye eklediğim ilk sayfada çıkıyor da benim site 4. sayfada çıkıyor
-
mantığı şu ne kadar sık ziyaret o kadar yukarda.Bunun yanı sıra ne kadar fazla siteden ve pr yüksek olan siteden referans o kadar yukarda..
-
hocam bunun nedeni basit eğer sen başka sitede olan bişeyi aynen alır kendi sitene kopyalarsan google senin siteni çöp site olarak değerlendirir ve aşağılara çeker.
yapman gereken siteni özgün yapmak ve link değişimi yapmak siten üst sıralara çıkacaktır.
-
kelime çok zor bir kelime değilse 50 kontore ilk 3 e sokim =)
-
150 kntr e birinci yapar misin ? :D :D
-
garanti veremem,kelimeye bağılı =/
-
hoca kontor değilde sen ilk 3e sok benim siteyi bende senin sitenin reklamını yapayım sonuçta ilk 3teki site değil mi (yersen:)
-
benim sitemin reklama ihtiyacı yok,zaten sitemde ki tema isimleri üretici firmanında üstünde çıkıyo google da.
@baran
google da ilk 3 diyorum, alexa demiyorum.