Google Maps Yer Ekleme
-
merhaba müritler, şimdi dayım karsta yeni bi restoran açtı 2 ay önce falan ben bunun adresini google maps'e eklemeye çalıştım google rehber'den ekledim
restoranı aradılar onay kodu verdiler onay kodunu girdik onayladık. fakat google maps de çıkmadı sonra google plus ta sayfa oluşturdum gene bi numara
olmadı. e bakıyorum civardaki bütün restoranlar cafeler maps'te ekli bunu nasıl yapacağız da maps'e kaydettireceğiz ya ?
-
dostum foursquare'den şirket sayfası kur sahiplenme olayı falan var onları yaparak haritada işaretlemiş ol. Google maps güncellendikçe oradan da çekiyor. Kendisine nasıl ekleniyor bilmiyorum ama
-
gmail hesabınla harita ya gir
yerlerim 'e tıkla harita oluştur de sonra haritadan istediğin noktada sağ tıkla yer imi oluştur tarzı bişey yazıyo ordan halledersin linkide siteye eklersin
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------gmail hesabınla harita ya gir
yerlerim 'e tıkla harita oluştur de sonra haritadan istediğin noktada sağ tıkla yer imi oluştur tarzı bişey yazıyo ordan halledersin linkide siteye eklersin
-----------------------------ben böyle bi konu açtığımı unutmuşum ya :) hocam senin dediğin başka birşey ben başka bir yere link eklemek değil direk maps'te arama yapınca çıksın istiyorum.
foursquare olayını deneyeceğim.
-
google rehberden yaptığım olmuş. bir hafta kadar falan beklemek gerekiyormuş. aynı sorunla karşılaşan olur belki.