Google Nasıl Domain Sever?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Selamlar. mesela bir iş alanındaki jenerik domaini almak istiyoruz diyelim. (jeneriği umarım doğru anlamda kullanmışımdır düzeltebilirsiniz hocalar)

mesela xxx deneyi diye bir deney var ve ben bunun adında domain almak istiyorum.

neden almak istiyorum diye sorarsanız gördümki güzel bir seo çalışmasıyla ve domain de iş ile aynı jenerik isimde olursa (xxxdeneyi.com) ilk safyda ilk sıralarda çıkıyor.

soruma gelirsek;

domaini xxxdeneyi.com olarak mı almak daha iyidir. yoksa xxx.com olarak mı almak daha iyidir.  yani domaine deneyi diye eklemek daha mı iyidir sizce?

teşekkürler

2 kelimenin google da ki şansını araştırabileceğimiz analiz edebileceğimiz bir site var mı?

birde seo kelime analizi yapan bir sitede şu yazıyordu;

bu kelime için 1 aylık çalışma sonucunda ilk sayfada yer alabilirsiniz. 1 aylık çalışma derken neyden bahsediyor 1 ay boyunca ne yapılması gerekiyor.

ExpirE tarafından 22/Tem/16 13:00 tarihinde düzenlenmiştir

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

Senin xxxdeneyi jenerik domain değil keyword domain belirteyim.Keyword domain önceden önemli bir kriterken artık eski günlerinden çok eser yok (bakınız: gugıl "uçak bileti" ilk sayfada hiçbir domain keyword değil ) Yani artık iş domainden ziyade doğru seo stratejilerinde bitiyor.

ZzZzZzZ...!
Toplam Hit: 891 Toplam Mesaj: 2
domain alırken