folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Google Nereden Para Kazanıyor

Google Nereden Para Kazanıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ya hocam bu google nereden kazanıyor bu kadar parayı. hep merak ediyorum. ama bulamıyorum reklam falan desen reklamdan bu kadar para kazanılmaz. bilen biri varmı.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    sponsoru filanda yok heralde
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    sen ordabişi aradıkça onlar para kazanıo:P
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ben aradıkca onlar nasıl kazanıyr. parayı kim veriyor onlara.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    harbiden lan tüm sitelerden alıodur la ben sana getiriom filan die
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    arkadaslar googlede ki siteler kişisel site veya kolpa kuruluş siteleri değil farkındaysanız(yani bi kısmı hariç) önemli kuruluş ve kurum siteleri,devlet siteleri,uluslararası şirket siteleri vb... gibi siteler daha kolay ulaşım için google yi aracı olarak görüyor,tabi googlede babasının hayrına yapmıyo bunu!Düşünün,geçen yılın en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olmuş,artık ne kadar kazanıyolar Allah bilir...Yani her halukarda google tanıdığı sitelerden bi şekilde kapıo kapcanı ;)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    google da arama yapınca sağda reklam çıkıyor. o reklamlar gösterim başına para ödüyorlar. bir gösterim için YTL olarak 0.20 ytl odeniyor var sayarsanız. günde 2.5 milyar hit aldığını düşünerek kaba bir hesap yapabilirsiniz.
    aynı zamanda google kurumsal şirketlere search hizmeti de veriyor. bu ikisi başlıca geçm kaynakları diyebiliriz.

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volsoft
    volsoft's avatar
    Erkek
    Googlenin sistemi hariç şu anda sadece www.google.com adresinin değeri 80 milyar dolar. Türkiyenin Borçlarının bilmem kaçta kaçı :). Özellikle ilk başlarda googlenin para kazanmasını sağlayan şeylerden birisi siteleri en üste çıkarmak için sitelerden para alıyordu. Daha sonra Adwords hizmetini başlattı asıl parayı burdan kırdı. "Googlenin Hikayesi" Denen bir kitap var. Okumanızı Öneririm. http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=100202&session=35636775812132181889&LogID= 16 Milyon Alabilirsiniz burdan. Hatta Kitabın içerisinde böyle bir bölümde var bi aralar google microsoft.com a saldırışı. Çok Maceralı Geçmişleri var. Larry Page ve Sergey Brin Kadar ipne adam görmedim :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    google'ın sadece arama hizmeti yok. aramadan kazandıkları parayla kim bilir nası yatırım yapıyolardır.

Zimbabwe
Toplam Hit: 1353 Toplam Mesaj: 9