Google Pagerank Kasım Güncelleştirmesi Başlamış Bulunmakta
-
-
eğer başladıysa bende bir halt yok :(
-
Dert edicek bişi yok güncelleme zaten kafadan 2-3 gün sürer bu sadece ana toplu güncelleme.
Google artık ara güncellemeleri devamlı hale getirdi yani her an pr gene değişebilir.
-
2 gün önce açtığım site pr1 aldı.
Sizlerde durumlar neler ?
-
1. sayfaya bakıyorum adamın sitesi orda yok.Sonra 2. sayfaya gidiyorum bakıyorum adam 2. sayfada var.Sonra tekrar 1. sayfaya dönüyorum anam oraya da gelmiş.2. sayfaya gidiyorum bakıyorum yine orda.Sonra 1.sayfaya geri dönüyorum orda yok.Bu güncellemeden galiba..
Bide hep merak etmişimdir.Güncelleme sırasında olumlu etki için yapmamız gereken birşey varmı ?
CyberAngel tarafından 10/Kas/12 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
pr2 olan sitem pr3 oldu pr 0 olan 2 sitemde pr 1 olmuş Hayırlı oslun :D
-
CyberAngel bunu yazdı
1. sayfaya bakıyorum adamın sitesi orda yok.Sonra 2. sayfaya gidiyorum bakıyorum adam 2. sayfada var.Sonra tekrar 1. sayfaya dönüyorum anam oraya da gelmiş.2. sayfaya gidiyorum bakıyorum yine orda.Sonra 1.sayfaya geri dönüyorum orda yok.Bu güncellemeden galiba..
Bide hep merak etmişimdir.Güncelleme sırasında olumlu etki için yapmamız gereken birşey varmı ?
Eğer herşeyi kuralına uygun bir şekilde yaptıysan hiç bir değişiklik yapmaman senin yararına olacaktır.
Normalde bu dalgalanmalar 3-5 güne dinerdi. Fakat google artık durmadan algoritma güncelleme yaptığı için sıralamalar jöle kıvamına geldi bıngıl bıngıl yerinde durmuyor.
-
link attığım siteler pr5-pr6 olmuş
-
ibrahimeren bunu yazdı
link attığım siteler pr5-pr6 olmuş
Link attığım derken ?
-
Benim site pr 2 idi, hala pr 2.