Google Pagespeed Mail Attı
-
PageSpeed ile sitemi test ediyordum bir şeylere başvurdum herhalde.Google bir gün sonra mail attı.Mail aşağıdadır.
Dear Webmaster,
Thank you for showing interest in speeding up your website. We are happy to inform you that your site has been approved to use Google's PageSpeed Service.Our analysis of your website shows that PageSpeed Service can make it significantly faster.
Please check this rapor and watch the video to see how your pages can be rendered faster by PageSpeed Service.
Click the button below and login using xxx@gmail.com to get started.
Please note that you can add up to 50 domains to your project.
If you have any questions, or need help in setting up your domain, please don't hesitate to contact us at pss-support@google.com.Regards,
The PageSpeed Service teamDaha sonra https://code.google.com/apis/console de bir panel açıldı.Böyle hizmetler falan ekliyorsun.. Vallahi çok merak ettim.Nedir bu ? Ne işe yarar ? Türkçe sitelerde hiç bir bilgi bulmadım bununla ilgili.
-
yok mu bilen duyan :)
-
kardeş sen servisi kurcalarken bunlar sana mail atmışlar demişki servisi kurcaladığını gördük site raporlarına baktık ki senin siteni baya bi hızlandırabiliiz o yüzden sana yolladığımız rapor ve videoya bi bak demiş verdiği linke de mail adresinle login ol demiş olay bu yani
-
KaRaKuLe bunu yazdı
kardeş sen servisi kurcalarken bunlar sana mail atmışlar demişki servisi kurcaladığını gördük site raporlarına baktık ki senin siteni baya bi hızlandırabiliiz o yüzden sana yolladığımız rapor ve videoya bi bak demiş verdiği linke de mail adresinle login ol demiş olay bu yani
Bende öyle düşündüm ama peki bunlar ne ? Ne işe yarar ? Daha doğrusu işime yarar mı :)
-
hocam bunları da webciler açıklasın :)
-
CyberAngel bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
Bende öyle düşündüm ama peki bunlar ne ? Ne işe yarar ? Daha doğrusu işime yarar mı :)
bilen varsa açıklasın da biz de faidelenelim :)
-
asa42 bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
bilen varsa açıklasın da biz de faidelenelim :)
api keyleri analiz programları vb yerlerde kullanabilirsin yada buna benzer scriptler kısacası mantığı şu mesala search api diye birşey olması lazımdı birde orda sanki. neyse konu özetle şöyle
şimdi mesala sitenin hangi kelimede kaçıncı sırada çıktığını bilmek istiyorsun, 5 dakka içinde 500 arama yaparsan (sallama bi rakam) mesala google seni engelliyor captcha hizmeti çıkartıyor karşına insan olduğunu doğrula gibisinden burda program sıçıyor işte :) ama search apiyi yerleştirdiğin zaman mesala orda sana google günlük 10.000 arama limiti veriyor, tüm sıkıntılardan kurtuluyorsun
-
ben bu servisi kullanıyordum ama ziyaretçilerin&üyelerin IP adreslerini google'ın kendi ip adresleri olarak gösteriyordu o yüzden iptal ettim, yarın öbürgün savcılık ip ister gidip google'ın ip'sini mi verecem :)
-
`Please check this rapor and ....`
bu cumle bu sekildemiydi la? rapor ingilizce bi kelime mi ?