Google Play 403 Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu hatanın sebebi nedir bilen var mı deli etti her uygulamada çıkartmıyor. Eskiden mobil veriye geçip wifi geçip indirebiliyordum şuan sürekli hata veriyor. Telefon resetledim, Google Play verilerini sildim sonuç aynı. Google Play'e normal bilgisayardan girip yükle dedim yine aynı.

Hayvan gibi şiiy yapıyorsun yaa !

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Hocam bende bugün aynı sorunu yaşadım.  Başka hesap tanımladım cihaza ve settings den google play hizmetlerini durdurup verileri sil dedim. sonra yeni eklediğim hesaptan indirmeye çalıştım indi. 

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek

Telefon root lu mu hocam ? Eğer rootlayıp freedom ( uygulama içi satın alımları ücretsiz yapabileceğin program)  kurduysan bu hatayı alabiliyorsun bende olmuştu daha önce.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

http://tr.fobito.com/android/play-store/6520

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Gerçi ben bluestackt ta bu şekilde yaptım ama bence mantık aynıdır..

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefon root yok. Şuan tekrar denedim indiriyor. Google'ın sunucularında mı bir problem var anlamadım ki ? İnternette baktım hiç mantıklı bir açıklaması yok bu hatanın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Googlenin totoslugu.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

Wifi üzerinden güncelleme yaparken sorun çıkarıyorsa, Wifi yi kapayın. Arka planda çalışan google play i sonlandırın. Mobil veri açıp tarayıcı da herhangi bir sayfaya giriş yapınız. Sonrasın da ayni sayfa da mobil veriden wifi ye geçiş yapınız. Son olarak google play e giriş yapıp güncelleme yapınız. 

Ben durumu hep bu şekilde hallediyorum. 

Toplam Hit: 740 Toplam Mesaj: 8
google play