Google Play 403 Hatası
-
Bu hatanın sebebi nedir bilen var mı deli etti her uygulamada çıkartmıyor. Eskiden mobil veriye geçip wifi geçip indirebiliyordum şuan sürekli hata veriyor. Telefon resetledim, Google Play verilerini sildim sonuç aynı. Google Play'e normal bilgisayardan girip yükle dedim yine aynı.
Hayvan gibi şiiy yapıyorsun yaa !
-
Hocam bende bugün aynı sorunu yaşadım. Başka hesap tanımladım cihaza ve settings den google play hizmetlerini durdurup verileri sil dedim. sonra yeni eklediğim hesaptan indirmeye çalıştım indi.
-
Telefon root lu mu hocam ? Eğer rootlayıp freedom ( uygulama içi satın alımları ücretsiz yapabileceğin program) kurduysan bu hatayı alabiliyorsun bende olmuştu daha önce.
-
-
Gerçi ben bluestackt ta bu şekilde yaptım ama bence mantık aynıdır..
-
Telefon root yok. Şuan tekrar denedim indiriyor. Google'ın sunucularında mı bir problem var anlamadım ki ? İnternette baktım hiç mantıklı bir açıklaması yok bu hatanın.
-
Googlenin totoslugu.
-
Wifi üzerinden güncelleme yaparken sorun çıkarıyorsa, Wifi yi kapayın. Arka planda çalışan google play i sonlandırın. Mobil veri açıp tarayıcı da herhangi bir sayfaya giriş yapınız. Sonrasın da ayni sayfa da mobil veriden wifi ye geçiş yapınız. Son olarak google play e giriş yapıp güncelleme yapınız.
Ben durumu hep bu şekilde hallediyorum.