Google Play Store 5.0.31
-
Arkadaşlar dün kendi kendine bir baktım play store değişti böyle rusça seyler felan araştırdım güncelleme gelmiş belki arkaşların işine yarar birşey olur diye konu açıyım dedim
en hoşuma giden şey google earth gelmes, baya hoş ya evime bakıyorum felan
http://shiftdelete.net/google-play-store-materyal-dizayna-kavustu-55285

-
Current Version: 4.9.13
Ben bayağı geriden geliyorum demek.
-
beyler note 3 var bende de bir uygulama güncellenirken play store'dan atıyor bazen varmı sizde de
-
SpectatorX bunu yazdı
beyler note 3 var bende de bir uygulama güncellenirken play store'dan atıyor bazen varmı sizde de
bundan önceki sürümde bendede vardı . tablette halen o var güncelleme yaparken attı az önce :)
@Haymatlos
asus zenfone5 farkı :P
-
Her telefona hemen verilmiycekmiş sanırım aşama aşama gidilcekmiş
-
Ka1nsha bunu yazdı
Her telefona hemen verilmiycekmiş sanırım aşama aşama gidilcekmiş
benim teldede zenmate açıktı o sıra :) hatlar karıştı kesin almanyada bağlanıyordum zenmate ile bir baktım güncellendi :)
-
Google boşuna kasıyor. Millet Android'i korsan yüklemek kolay diye kullanıyor. Parayla film vs alıp telefonda izlemek bize ters. Açarım internetten 1080p'yi geniş ekranda cips+kola eşliğinde izlerim. Çinli çükü kadar ekranda filmin zevki çıkmaz.
Not : Çinli çükü kadar derken, zenci çükü kadar olan Galaxy Note serisi ve iPhone 6+ karşılaştırmaya katılmamıştır.
mkyb tarafından 11/Eki/14 14:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Google boşuna kasıyor. Millet Android'i korsan yüklemek kolay diye kullanıyor. Parayla film vs alıp telefonda izlemek bize ters. Açarım internetten 1080p'yi geniş ekranda cips+kola eşliğinde izlerim. Çinli çükü kadar ekranda filmin zevki çıkmaz.
Not : Çinli çükü kadar derken, zenci çükü kadar olan Galaxy Note serisi ve iPhone 6+ karşılaştırmaya katılmamıştır.
hehe :) Haklısın bende root yapıp uygulama indiriyorum :) sırf o yüzden Android kullanıyorum ya :)
-
Kendi versiyonumu nasil ogrenebilirim? Bende ki play 1 yildir zaten boleydi
-
- ayarlar
-- cihaz
--- uygulamalar
-tümü
-- Google Play Store
Sürüm. ( benimki ) 4.9.13
sürümünü öğrenmek isteyenler bu yolı takip edebilir.