Google Play Store İle Sıkıntım
-
geçenlerde tahribatta batarya çok gitsin cihaz hızlı olsun diye andorid task menager verilmişti. yükleyip tableti başlatmamla cihaz kitledi 2 gün uğraştım anca düzelttim. cihaza Rom yükledim. yalnız Google play store yüklü değil. Apk dosyasını indirip yüklüyorum.. yükleme başarılı.. google play açtığım gibi kapanıyor.? yardımlarınızı bekliyorum. birşey yükleyemez olduk
-
batarya çok gitsin diye bir program olamaz hacı ya çok saçma mantığa aykırı ya :D wipe yapmayı denedin mi teleonuna ? Cihazın markası modeli ne
-
KaRaKuLe bunu yazdı
batarya çok gitsin diye bir program olamaz hacı ya çok saçma mantığa aykırı ya :D wipe yapmayı denedin mi teleonuna ? Cihazın markası modeli ne
katılıyorum hocam saçma. sadece arkaplandaki uygulamaları otomatik kapatsın diye yükledim. wipe cache diyosan hepsini yaptım
cihaz Ainol novo7 Mars
-
gapps.tar i yuklemen lazim , apk ile olmuyor.
-
GoldenBoy bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
katılıyorum hocam saçma. sadece arkaplandaki uygulamaları otomatik kapatsın diye yükledim. wipe cache diyosan hepsini yaptım
cihaz Ainol novo7 Mars
kardeş androidin doğasın aykırı arka plandaki uygulamaları kapatmak. Şimdi şöyle oluyor wp telefonlarda görmüşsen her programda bir x işareti vardı ve öyle kapatıyordun ama androidde öyle bişey yok sistem diyoki sen karışma aç uygulamalarını ben lazım olursa kapatırım diyo ve sen kapattığın zaman sistem kararsızlığa düşüyo ve hemen açıyo o kapattığın programları bu sayede extradan şarjın gitmiş oluyor o yüzden sen wifi 3g ekran ışığı vs buları kapat gersini boşver ayrıca cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi denedin mi ?
-
orjinal son sürüm rom u bul tekrar kur.
-
BarisYigit : gapps.tar ne oluyor nasıl yapıyoruz.?
KaRaKuLe : denedim hafız herşeyi denedim. içinde apk yok fabria ayarlarıyla alakası yok
PanxeR : Orjinal rom'u bulamadım nerden bulcm :/
-
help