Google Play Store İle Sıkıntım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

geçenlerde tahribatta batarya çok gitsin cihaz hızlı olsun diye andorid task menager verilmişti. yükleyip tableti başlatmamla cihaz kitledi 2 gün uğraştım anca düzelttim. cihaza Rom yükledim. yalnız Google play store yüklü değil. Apk dosyasını indirip yüklüyorum.. yükleme başarılı..  google play açtığım gibi kapanıyor.? yardımlarınızı bekliyorum. birşey yükleyemez olduk

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

batarya çok gitsin diye bir program olamaz hacı ya çok saçma mantığa aykırı ya :D wipe yapmayı denedin mi teleonuna ? Cihazın markası modeli ne

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

batarya çok gitsin diye bir program olamaz hacı ya çok saçma mantığa aykırı ya :D wipe yapmayı denedin mi teleonuna ? Cihazın markası modeli ne

katılıyorum hocam saçma. sadece arkaplandaki uygulamaları otomatik kapatsın diye yükledim. wipe cache diyosan hepsini yaptım

cihaz Ainol novo7 Mars

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

gapps.tar i yuklemen lazim , apk ile olmuyor.

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

katılıyorum hocam saçma. sadece arkaplandaki uygulamaları otomatik kapatsın diye yükledim. wipe cache diyosan hepsini yaptım

cihaz Ainol novo7 Mars

kardeş androidin doğasın aykırı arka plandaki uygulamaları kapatmak. Şimdi şöyle oluyor wp telefonlarda görmüşsen her programda bir x işareti vardı ve öyle kapatıyordun ama androidde öyle bişey yok sistem diyoki sen karışma aç uygulamalarını ben lazım olursa kapatırım diyo ve sen kapattığın zaman sistem kararsızlığa düşüyo ve hemen açıyo o kapattığın programları bu sayede extradan şarjın gitmiş oluyor o yüzden sen wifi 3g ekran ışığı vs buları kapat gersini boşver ayrıca cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi denedin mi ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

orjinal son sürüm rom u bul tekrar kur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

BarisYigit : gapps.tar ne oluyor nasıl yapıyoruz.?

KaRaKuLe : denedim hafız herşeyi denedim. içinde apk yok fabria ayarlarıyla alakası yok

PanxeR       : Orjinal rom'u bulamadım nerden bulcm :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

help

Toplam Hit: 957 Toplam Mesaj: 8