folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Google Play Store’Da Turkcell Ve Avea Mobil Ödeme Seçeneği Devreye Girdi!



Google Play Store’Da Turkcell Ve Avea Mobil Ödeme Seçeneği Devreye Girdi!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2009
    Erkek

    Turkcell ve Avea aboneleri, yeni devreye giren ödeme sistemiyle Android cihazları için Google Play Store üzerinden uygulama satın alırken kredi kartı bilgilerini vermeden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

     

    Turkcell ve  Avea’nın Google ile işbirliği neticesinde sunduğu bu fırsattan hem faturalı hem de ön ödemeli aboneler faydalanabiliyor.

    Mobil Ödeme servisini kullanarak Google Play Store üzerinden uygulama satın alan kullanıcılar sunulan bu imkan sayesinde ödemelerini faturaya yansıtılarak veya TL bakiyesinden düşülerek gerçekleştirebilecekler.

    Mobil Ödeme’nin Google Play Store ödeme yöntemleri arasına eklenmesiyle birlikte, Google Play Türkiye mağazasında ilk kez kredi kartı dışında bir yöntemle ödeme fırsatı kullanıcılara sunulmuş oluyor.

    Yakın zaman içerisinde Mobil ödemenin Türkiye’de giderek daha da yaygınlaşması ve kullanıcılara kolaylıklar ile beraber güvenilir alternatif ödeme seçenekleri getirmesi bekleniyor.

    Edit: Bazı Turkcell kullanıcıları 3 aydır sistemi kullandıkları belirtmiştir. Yakın zamanda Vodafone kullanıcıları için de geçerli olmasını bekliyoruz. 

Toplam Hit: 736 Toplam Mesaj: 1