Google Play Ülke Seçimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Arkadaslar ulke kisitlamasi olan uygulamalara abddeymisim gibi erismek istiyorum. Market enabler ve market helperi yukledim ama ise yaramadi vpn ile de denedim yemedi.  Sizin kullandiginiz bir yöntem var mı?

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Benimde merak ettigim, önceden steam yada originde filan farklı ülke üzerinden oyun alırdık vpn ile, daha ucuza geliyodu. Burda da bunu yapabilir miyiz acaba ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.androidpit.com.tr/play-store-daki-ulke-kisitlamasi-nasil-kaldirilir

yada market unlocker diye arat  çıkar ama telefonun root lu olması lazım benim çok işime yaramıştı açıkçası.

bit.ly/1o2rChM

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

olmuyor lg g2 kullanıyorum, her iki adımı da tekrar tekrar yaptım fakat sıkıntılı root da yaptım ama yazılım aynı ondan mı acaba?

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

konuya allah allah nerde oy kullanacaz acaba diye daldım :D 

up olsun :P 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yawuz bunu yazdı

olmuyor lg g2 kullanıyorum, her iki adımı da tekrar tekrar yaptım fakat sıkıntılı root da yaptım ama yazılım aynı ondan mı acaba?

hocam market unlocker'i samsung s3 kurup çalıştırdım  farklı versiyonlarına bakmak lazım. biraz araştır ama genelde market unlocker market enabler filan diye geçiyor amacı senin telefonun kullandıgı operatörü değiştirerek o ülkedeymiş gibi davranmasını saglamak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı
    yawuz bunu yazdı

hocam market unlocker'i samsung s3 kurup çalıştırdım  farklı versiyonlarına bakmak lazım. biraz araştır ama genelde market unlocker market enabler filan diye geçiyor amacı senin telefonun kullandıgı operatörü değiştirerek o ülkedeymiş gibi davranmasını saglamak.

Denemelerinde google playe uygulama ayarlarından gir verileri temizle de nevar ne yok temizlesin açıldığında kimlik bilgi alınıyor gibi bi kutucuk çıkmalı.

Bunun dışında hotspot gibi vpn (ya da vps ismini karıştırdım bak herneyse :d) kullan kesin olur.

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 869 Toplam Mesaj: 7