Google Play Ülke Seçimi
-
Arkadaslar ulke kisitlamasi olan uygulamalara abddeymisim gibi erismek istiyorum. Market enabler ve market helperi yukledim ama ise yaramadi vpn ile de denedim yemedi. Sizin kullandiginiz bir yöntem var mı?
-
Benimde merak ettigim, önceden steam yada originde filan farklı ülke üzerinden oyun alırdık vpn ile, daha ucuza geliyodu. Burda da bunu yapabilir miyiz acaba ?
-
http://www.androidpit.com.tr/play-store-daki-ulke-kisitlamasi-nasil-kaldirilir
yada market unlocker diye arat çıkar ama telefonun root lu olması lazım benim çok işime yaramıştı açıkçası.
-
olmuyor lg g2 kullanıyorum, her iki adımı da tekrar tekrar yaptım fakat sıkıntılı root da yaptım ama yazılım aynı ondan mı acaba?
-
konuya allah allah nerde oy kullanacaz acaba diye daldım :D
up olsun :P
-
yawuz bunu yazdı
olmuyor lg g2 kullanıyorum, her iki adımı da tekrar tekrar yaptım fakat sıkıntılı root da yaptım ama yazılım aynı ondan mı acaba?
hocam market unlocker'i samsung s3 kurup çalıştırdım farklı versiyonlarına bakmak lazım. biraz araştır ama genelde market unlocker market enabler filan diye geçiyor amacı senin telefonun kullandıgı operatörü değiştirerek o ülkedeymiş gibi davranmasını saglamak.
-
ElizaBeTH bunu yazdıyawuz bunu yazdı
hocam market unlocker'i samsung s3 kurup çalıştırdım farklı versiyonlarına bakmak lazım. biraz araştır ama genelde market unlocker market enabler filan diye geçiyor amacı senin telefonun kullandıgı operatörü değiştirerek o ülkedeymiş gibi davranmasını saglamak.
Denemelerinde google playe uygulama ayarlarından gir verileri temizle de nevar ne yok temizlesin açıldığında kimlik bilgi alınıyor gibi bi kutucuk çıkmalı.
Bunun dışında hotspot gibi vpn (ya da vps ismini karıştırdım bak herneyse :d) kullan kesin olur.