Google Play Uygulama Yükleme Sorunu
-
Bizim mail'i yazılımcı arkadaş takip ediyordu o bakmayı bırakmış bana da haber vermemiş Google'un politikaları değiştiği için google bize mesaj atmış şunu düzeltin bunu düzeltin diye sonra kaldırmış uygulamayı, bu çocuk bana abi yeni hesap lazım deyip deyip durdu oğlum dedim eroin mi kaçırdık neden yeni hesap açayım? durumu mail atarım açarlar dedim yok açmazlar abi falan filan derken bir mail attım hesabı açtılar ve işte şu kadar süre içinde işlem yapın falan dediler.
Şimdi bu çocuk birkaç kez uygulamayı yükledi ve google otomatik mesaj gönderiyor işte profiliniz uygun değil Play Store için falan diye, bu çocuk benim en başından beri işlerimi yapan bir çocuk ama şu an çok yoğun olduğunu söylüyor bir de ilgilenmiyor, bende play store da olmadığı için uygulamayı millete göstertip indirtemiyorum böyle boktan bir durum kaç zamandır, bu işi halledebilecek biri var mı? Parası neyse vereyim google standartlarına göre uygulamayı halledip yükleyecek? -
Hocam google gönderdiği maili buradan paylaşırsan destek olmaya çalışalım şu an kimse problemin ne olduğunu bilmiyor.
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Hocam google gönderdiği maili buradan paylaşırsan destek olmaya çalışalım şu an kimse problemin ne olduğunu bilmiyor.
Kimlik doğrulama hatası diyor, pasaport yüklüyorum kabul etmiyor eskiden ikametgahım vardı şu an nüfusta gözükmüyor acaba onla mı alakalı diye düşünüyorum, ilk yüklediğimizde pasaportla kabul etmişti.
-
Bu sorunu hallettik, adres kaydım silindiği için kabul etmiyormuş, console dan engeli kaldırdılar, şimdi bunu yüklemek gerekiyormuş react native bilip uygulamayı güzelce yükleyebilecek kimse var mı? Parasıyla