folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Google Reader'a Site Eklerken Nasıl Ekliyorsunuz?

Google Reader'a Site Eklerken Nasıl Ekliyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler şimdi sorum şu:

upubuntu.com şu site için rss ekleyeceğim diyelim. Sitenin rss butonu şuraya yönlendiriyor: http://feeds.feedburner.com/UpUbuntu

Normalde buradan google reader'a ekleniyor.

Bir de Google reader arayüzünde Abone Ol butonu var. Oraya da normal şekilde upubuntu.com diye direkt site adresi eklenebiliyor. Sonra ben bunları karşılaştırdım.

direkt olarak site adresini yazınca google otomatik olarak upubuntu.com/feeds/posts/default?hl=tr den veri alıyor. Karşılaştırdığım zaman ikisinde de aynı haberler var. Acaba nasıl ekleme yapmalıyız ileride sorun olmaması açısından?

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mesela şimdi birşeye dikkat ettim. shuffleos.com Site bu. Rss'si sitedeki adrese göre feeds.feedburner.com/shuffleos bu. Ben siteyi direkt olarak google readerdaki abone ol bölümünden ekleyince shufflesos.com olarak kendisi feeds.feedburner.com/betashuffle?hl=tr adresinden veri alıyor. Dİkkat ederseniz ikisi birbirinden farklı. Birisinde beta yazıyor. Şimdi ben hangisini ekleyeyim?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konuyu hakkaten merak ediyorum. Çünkü farklı feedden dolayı haberleri kaçırabilir miyim diye endişe ediyorum.

Toplam Hit: 630 Toplam Mesaj: 3