folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Google Reklam Politikası Değişikliği

Google Reklam Politikası Değişikliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar Az önce cep telefonuma (NOTE 3 Android) bir bildirim geldi sanırım geçenki facebook un yaptığı reklam özelliklerinden biri.

Bunlarda Seçenekler

konu hakkında daha uzman olan birisi ayrıntılı olarak açıklayabilir durumu

furkiak tarafından 06/Eyl/16 00:04 tarihinde düzenlenmiştir

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İlgi alanına dayalı reklam istiyor musun diyor. Kabul etmezsen rastgele reklam gösterecek. Google Chrome ve Android ile ortam dinlemesi yapıyor tecrübe ile sabit. Mesala Telefonda boynum tutulmuş dedim hemen özel hastane ortopedi servisi çıktı Facebook'ta gezerken.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Note 4 telefonumda reklamın ırzına geçiyorlar. Gittigidiyor da bir şeye bakıyorsun. Facebook'ta direk reklamı çıkıyor. Whatsapp ta bir mesaj yazıyorsun yine bir yerlerde reklam karşında istediğin kadar orada bir şeyleri seç.

3310 lu günleri özledim. Yılan ne güzeldi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

İlgi alanına dayalı reklam istiyor musun diyor. Kabul etmezsen rastgele reklam gösterecek. Google Chrome ve Android ile ortam dinlemesi yapıyor tecrübe ile sabit. Mesala Telefonda boynum tutulmuş dedim hemen özel hastane ortopedi servisi çıktı Facebook'ta gezerken.

history.google.com da kaydedilen bilgileri gorunce dehşete düştüm. 

Telefonda actigim uygulamayi bile kaydediyorlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

history.google.com da kaydedilen bilgileri gorunce dehşete düştüm. 

Telefonda actigim uygulamayi bile kaydediyorlar.

passwords.google.com :)

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

cihazın tüm senkronizsini kapattım. bir bok alamıyorlar yani öyle gözüküyor sözde...

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 6
google reklam politika