Google Reklam Vermek İsteyenlere 150 Lira Benden
-
Merhaba arkadaşlar Google Adwords reklamı vermek isteyenler benimle özelden irtibata geçsin eğer en az 50 tl harcama yapma sözü verirseniz 150 lirada ben vereceğim ve reklamlarınızı en iyi şekilde optimize edip size ADWORDS giriş şifrelerinizi vericem komisyon almıyacam normalde bu işi 200 tl + %20 komisyonsuz yapmam ama bugune kadar hep tahribatta insanlar karşılıksız iş yaptı bende yapacağım
Şartlar
1.Benden reklamını yapmamı istediğiniz sitenin ayrıntılarını pm ile geçin her siteyi kabul etmeme hakkına sahibim.
2.Bundan önce reklam vermiş arkadaşlar beleş reklamı unutsun
3.Reklam bütçeniz bitene kadar benim müşteri merkezinde barınmak zorundadır.
4.Konuyu baltalamak için biz kendimizde verebiliriz reklam sana ne ihtiyacımız var diyenler gidip kendi açsın başlığı kirletmesin
Google da ilk sıraya çıkmaya hazır mısınız?
-
hoca google baya dağıttı
ben alabilirim :) (promosyon keyi ver yeter)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca google baya dağıttı
-----------------------------benim site daha yeni vericekse bana versin bana yapsın bi güzellik :D
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hoca google baya dağıttı
-----------------------------benim site daha yeni vericekse bana versin bana yapsın bi güzellik :D
-----------------------------ben rehbere 150 kullanıyorum zaten sigorta şirketimiz için kullanacağım :D
-
barınma ücretleri ne kadar?
edit: siteni bir yazarsan ücretleride düşünelim..
-
Arkadaşlar kupon satışı dağıtımı kesinlikle yasak benim müşteri merkezime tanımlı SINIRSIZ 150 tl kupon ve 15+ evine ekmek sağlayan işletme sahipleri reklam verenler var belli bir çizgiyi koruyarak yardımcı olmaya çalışıyorum herhangi bir yer sağlamam felan söz konusu değil ama biri gelirde xmv bana host ver sitem şudur budur derse legal ise ücretsiz veririm sunucum leventte çünkü kimseyi ve kendimi riske atmam . Reklam için tekrar söylüyorum yukarıdaki şartlar dışında yardımım yoktur arkadaşlar.
-
Arada çıkan dolandırıcılara,ıvır zıvırlara,boş beleş muhabbet yapanlara rağmen böyle iyi niyetli insanların burada birşeyler paylaşmaya devam etmesi sevindirici :)
Cümleten kolay gelsin. Benim reklamını yaptıracağım bir sitem yok, sırf teşekkür etme amaçlı yazdım :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Arada çıkan dolandırıcılara,ıvır zıvırlara,boş beleş muhabbet yapanlara rağmen böyle iyi niyetli insanların burada birşeyler paylaşmaya devam etmesi sevindirici :)
Cümleten kolay gelsin. Benim reklamını yaptıracağım bir sitem yok, sırf teşekkür etme amaçlı yazdım :)
-----------------------------eyvallah dostum ben teşekkür ederim nazik düşüncelerin için.