Google Reklamları Hakkında Soru
-
Herkese hayırlı haftalar dilerim iyi günler müridler/mürideler ben 150 tl lik reklam kuponum vardı onu kullandım www.trk.cc sitemi reklam verdim ama yayınlanıp yayınlanmadığını nasıl anlayabilirim yardımcı olursanız sevinirin şimdiden çok teşekkür ederim
-
google adwords paneline gir orda günlük gösterim ve tıklanma sayısı vs.. detayları bulursun.
-
Hocam yeni verdim harbi işe yarıyomu bu dava ya ne büyük katkısı olurmu ?
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yeni verdim harbi işe yarıyomu bu dava ya ne büyük katkısı olurmu ?
-----------------------------Yıllardır en büyük şirketlerden en küçük şirketlere ve kişilere kadar herkes kullanıyor ne demek işe yarıyomu ?
Eğer keyword seçimini reklam biçimi seçimini vs.. herşeyi düzgün yaptıysan geriye sadece senin verdiğin reklamın ilgisini çekecek birine ihtiyacı var bu kadar.
-
anladım hocam reklamı yeni verdim nezaman yayına başlar onadan sonramı ?
-
bence adsense yerine belli başlı warez vs sitelerine banner reklamı ver. Çünkü orada bu işlerle uğraşan insanlar yoğunlukta. Hea birde warez siteler dememin nedeni reklam ücretleri diğer sitelere göre daha ucuz. Ve adsense'e oranla getirisi daha fazla olur sitene banner reklamın..
-
şimdi wordpress tasarımı yaptırıcam hocam tam boyle blog dağıtımı için ozaman vericem ama bi anda hit artmaya başladı şok oldum suanda kayıtlar yükseldi :D
-
önce domaini değiştir bence çok kötü domain :|
daha markalılaştırılabilinir domain al. bu domainle nereye kadar...