Google Sayfamı Nasıl Çabuk İndexler
-
Arkadaşlar 1 hafta kadar önce siteme wordpress kurdum fakat google hala sitemi indexlemedi gsitecrawler le kendim tarattım ama hala indexlemedi.Googlenin sitemi çabuk indexlemesi için başka neler yapabilirim.
edit:forumda aradım ama tam istediğim şeyi bulamadım ,Konuyu yanlış yere açtıysam özür
-
bilinen yöntemler. googleye add url: bölümüne sitennin adını yazıp kaydolmak.
google web yöneticisine siteni kaydedip doğrulatmak ve meta kodlarla kaydolmayı denemek gibi yöntemler var. ama bunlardan başka da olabilir.
-
bazen 1 haftada bazen 1 ayda surebılır sanırım
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------bilinen yöntemler. googleye add url: bölümüne sitennin adını yazıp kaydolmak.
google web yöneticisine siteni kaydedip doğrulatmak ve meta kodlarla kaydolmayı denemek gibi yöntemler var. ama bunlardan başka da olabilir.
-----------------------------bunları yaptım bunlar Allah'ın emriz zaten. :D
-
prli sitelerin footer ından link almak
-
hocam ana dizine
siteniz.com/robots.txt
robots.txt dosyası oluştur ve içine şu kodu yaz:Kod:
User-agent: *
allow: /
Bu kod bütün siteyi indexler. Buradaki Kod:
User-agent: *
parametresi bütün arama örümcekleri sitemi indexlesin demek. Benim sitemi google indexlesin yeter dersenKod:
User-agent:Googlebotyapman gerekmekte ama bunu tavsiteye etmem hepsi gelsin indexlesin
-
hoca çook sağol deneyelim bakalım olacak mı
-
google sitene gelse bile, searchlerde cıkartması 1 aydan fazla sürebilir...
-
Kendi yazdığım yazıları yayınlıyorum özgün yani bakalım sonuç ne olacak ama rene hocam çok haklısın şuan bile kendi sitemin adını yazınca bile anca çıkıyor.Bide içindekini bulması baya sürecek gibi
-
Yöntem 1: Google toolbar ı kur ordaki arama kutucuğuna sitenin adresini yaz ara de bunu günde bi kaç kez yap başarılı sonuç verir
Yöntem 2: Sitemap oluştur ve http://www.google.com/webmasters adresine git gmail adres ve şifrenle giriş yapıp sitemap dosyasını oraya yükle ve yazılanları takip ederek siteni doğrulat. çok çabuk bi şekilde sitenin indexlendiğini göreceksin. -
Wp çok başarılı bir sistem bence. Siteni inceledim gerçekten özgün içerik barındırıyor. Yalnız özgün olmak yetmeyebiliyor. bence bir linkler sayfası oluştur ve toplistlere üye ol, sadece yüksek pr li olanlara onların kodunu sadece oluşturdugun link sayfana koy. Bu şekilde backlinkini kuvvetlendirebilirsin.
Yine acizane tavsiyem, wp nin link gösterim methodunu değiştir. yazı id si yerine başlığı link yap mesela.