Google Seo Dersleri
-
Seo hakkında genel bilgi veren ve yöntemler anlatan 90 derslik ufak bir döküman.İşinize yarayabilir diye upload edelim dedik.Selametle
-
üzerinde uzun uzun tartışılmış bir eğitim seti yayınlandığı dönemlerde kullanıldığında %30 gibi bir etkisi vardı ama artık bi etkisi kalmadı kullanılan yöntemler google değerlendirmesi v.s. herşey değişti o yüzden pek işe yaramaz artık. Ama seo mantığının ne olduğunu merak eden varsa göz atabilir sadece.
-
seo hakkında pek fikri olmayanlar için iyi bilmezken bende bu seti kullanmıştım.
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------
seo hakkında pek fikri olmayanlar için iyi bilmezken bende bu seti kullanmıştım.
-----------------------------başlangıç için iyidir.Tavsiye ederim.
-
eyvallah dosdum iyi oldu bu
-
google panda çıktı kimsenin tadı kalmadı.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------hoca eskiden daha mı iyiydi amd yazıyodum altta hemen amdan su gelmesi felan çıkıyodu :D
-
saqeslanger bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------hoca eskiden daha mı iyiydi amd yazıyodum altta hemen amdan su gelmesi felan çıkıyodu :D
-----------------------------öyle de işte bazı webmasterlar bu yüzden baya zor durumda kaldı, sitelerini şimdi pandaya göre düzenlemeye başladı herkes umarım bunun da karşılığını kısa sürede verir sevimli pandamız :)