Google Seo, Keyword Görünmüyor Ciddi Sorun?
-
Sanırım başlık yanlış oldu :=)
Merhaba canlar.
Yaklaşık 2 ay önce açtığım mutluhikayeleriniz.com u hedef kelimede 3. sayfaya kadar yükseltmiştim. Fakat organithit denen boku 3 saatliğine kullandım ve bir anca google beni 6. sayfaya attı. Dedim iyi yırttım :)) meğersem yırtmamışım, 2 gündür google sıra araması yapıyorum hedef kelimede sitem ilk 500 de bile değil.
Soru şuki google programı yüzünden siteyi karalisteye almış olabilir mi, yada keywordden atmış olabilir mi?Aslında bunu saçma görüyorum neden derseniz o hit programı yüzünden keywordden mahrum etmek yerine komple banlayabilirdi.
Google tekrar yükselmek için tekrar ne yapmam gerekli hani ilk bilmem 200 de 300 de görünse anlarım, bol bol özgün yazı resim içerik felan kasarımda, karalisteye almasından korkuyorum.
Bir diğer sorun ise site wp olduğu için atıyorum ben "ornekkeyword" de google seo da çalıştım ve içerik ekledim resim taglar yazı tagları felan. ama google beni hedef kelime de şu şekil gösteriyor mutluhikayeleriniz/tag/ornekkeyword . yani yazıların keywordunu alıyor ben ise tamamen sitenin linkini yani sadece mutluhikayeleriniz.com u alsın istiyorum, neler yapmalıyım.
-
Google çakmıştır onun programla yapıldıgını. O tarz -60 denilen cezalar var , duydum.
Diğer konu ise anasayfan güçlü değilse o tarz altsayfalar üste fırlayabiliyor. Anasayfanı güçlendirmen lazım ki eğer sitenin hiti yoksa bence at çöpe gitsin , çıkmaya calısmaya değmez.
-
RootB bunu yazdı
Google çakmıştır onun programla yapıldıgını. O tarz -60 denilen cezalar var , duydum.
Diğer konu ise anasayfan güçlü değilse o tarz altsayfalar üste fırlayabiliyor. Anasayfanı güçlendirmen lazım ki eğer sitenin hiti yoksa bence at çöpe gitsin , çıkmaya calısmaya değmez.
yok hocam çöpe atamam da, hit aldırsam imleme yada backlink gibi etkisi olurmu birde anasayfayı güçlendirme derken neyden bahsettiniz kategorilerin yoğunluğumu ne gibi birşey.
-
Yani anasayfan çok belirgin değilse , anasayfaya değil de altsayfaya linkler verilmişse , anasayfa google'ın herhangi bir şekilde "gözünden düşmüşse" bu tarz sorunlar olabilir ki bu bence sorun değil fazlaca görünebilen bir olaydır , zamanla da anasayfa yukarı geçer.
demek istedigim şu , organik hiti yoksa sitenin , siten sana para kazandırmıyorsa masraf yapmadan bu site düzelmez , masrafı yapmaya değecek site değilse yapma. benim nacizane tavsiyem.
RootB tarafından 27/Kas/12 20:47 tarihinde düzenlenmiştir -
RootB bunu yazdı
Yani anasayfan çok belirgin değilse , anasayfaya değil de altsayfaya linkler verilmişse , anasayfa google'ın herhangi bir şekilde "gözünden düşmüşse" bu tarz sorunlar olabilir ki bu bence sorun değil fazlaca görünebilen bir olaydır , zamanla da anasayfa yukarı geçer.
demek istedigim şu , organik hiti yoksa sitenin , siten sana para kazandırmıyorsa masraf yapmadan bu site düzelmez , masrafı yapmaya değecek site değilse yapma. benim nacizane tavsiyem.
hocam parayı adsense değilde direkt müşteriden kazanıyorsun sektörde, çoğu müşteri googledan buluyor seni hani öyle çevrede yok pek işi yapan birde anlaşmalı olduğumuz bir kaç kurum için google da üst sırada olmak gerçekten önemli.
masraf derken, seo paketlerini dersen, eğer bildiğin uygun ve hızlı bir paket varsa anında alabilirim.
-
hiç bir şey yapmadan sadece günlük 2-3 tane özgün içeriğini ekle ve başka hiç bir şey yapma 7-10 gün arasında herşey düzelecek :}
-
wr3kcer bunu yazdıRootB bunu yazdı
hocam parayı adsense değilde direkt müşteriden kazanıyorsun sektörde, çoğu müşteri googledan buluyor seni hani öyle çevrede yok pek işi yapan birde anlaşmalı olduğumuz bir kaç kurum için google da üst sırada olmak gerçekten önemli.
masraf derken, seo paketlerini dersen, eğer bildiğin uygun ve hızlı bir paket varsa anında alabilirim.
Hocam bilmiyorum ben , site elbetteki düzelir ama işi bilen birisi yapması lazım.
-
sRcN bunu yazdı
hiç bir şey yapmadan sadece günlük 2-3 tane özgün içeriğini ekle ve başka hiç bir şey yapma 7-10 gün arasında herşey düzelecek :}
hocam inan şu anda umut getirdin :) site wp çoğu sayfaydı, sayfaları yazılara dönüştürsem ve dönüştürdüğüm yazılara keyword eklesem olur mu ?