Google Sitedeki İçeriği Nasıl Okuyor ?
-
Merhaba dostlarım,
Sitede ckeditor kullanıyorum, biçimlendirme yaptığımda seçenekler stringini html çıktısında "seçenekler" olarak görüyorum, ama tarayıcıda Türkçe karakterler gayet düzgün görünüyor. Google için bir sorun oluşur mu ?
Teşekkürler.
-
Ekrana çıktı verilen tipte okuduğunu biliyorum.
Yanlışım varsa affola.
-
Google aklımızdan geçeni bile okuyor onu mu okuyamayacak hocam sen de. Her türlü html special char kodları vs ne gördüyse okuyor affetmiyor sıkıntı olmaz.
-
html 5 de charset de dil tanımlıyorsun ona göre çözümlüyordur o da, browser gösteriyorsa google hayli hayli okur :)
-
google neler neler okuyor hacı.
smf mybb forumlarında eğer link üye olmayanlara kapalıysa konunun linkini googleda arat önbellek de onu bile okuyor namıssız :D
-
joe_black bunu yazdı
smf mybb forumlarında eğer link üye olmayanlara kapalıysa konunun linkini googleda arat önbellek de onu bile okuyor namıssız :D
bu özellik kendinden gelen bir şey o forum yazılımlarının google botları ile alakası yok. google bot olarak gözüken user agent lere forum içeriğini açıyor
-
Kizilgun bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
bu özellik kendinden gelen bir şey o forum yazılımlarının google botları ile alakası yok. google bot olarak gözüken user agent lere forum içeriğini açıyor
sonuçta iyi bişi hacı bing göremiyodu mesela :D
-
joe_black bunu yazdıKizilgun bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
sonuçta iyi bişi hacı bing göremiyodu mesela :D
binge açmamıştır