Google Sitem Silinmiş
-
arkadaşlar bi sitem vardı, düne kadar x diye arandıgında ilk sayfada çıkıyordu ancak bugun x diye arattıgımda tamamen silinmiş ne 1. sayfada ne 2 ne 3...
banlandıgını düşündük ancak adsense duruyor ve x yerine yx diye arattıgımda googleda görünüyordu.
nedenini anlayamadık.yardımcı olursanız sevinirim
-
ban almadğın sürece siten silinmez
-
Burdan gmail hesabınla Web Yöneticisi Araçlarına giriş yap "Site Ekleyin" kısmından siteni ekle ve "inceleme talebi" gönder. Taleple beraber not da ekleyebiliyosun. Siteye iframe virüs falan girdiğinde google aramasında bu site size zarar verebilir gibisinden etiketliyo , bunun içinde işe yarıyor aklında bulunsun dönmezlerse Burdan web yöneticileri yardım forumu var oraya yazabilirsin. Google da çalışan bi hatun var elif die genelde o hızlı dönüş yapıyor.
-
sandboxa girmiş olabilir. ama şu var benim arkadaşın sitesi vardı bir kelimeyi arattıgın ilk sıradaydı ama ne olduysa başka bir gün arattıgımızda site ortalıklarda yoktu sandbox'a girdigini düşündük ama sonraki gün geri geldi ilk sırasına bu gugili anlamak zor.
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------Burdan gmail hesabınla Web Yöneticisi Araçlarına giriş yap "Site Ekleyin" kısmından siteni ekle ve "inceleme talebi" gönder. Taleple beraber not da ekleyebiliyosun. Siteye iframe virüs falan girdiğinde google aramasında bu site size zarar verebilir gibisinden etiketliyo , bunun içinde işe yarıyor aklında bulunsun dönmezlerse Burdan web yöneticileri yardım forumu var oraya yazabilirsin. Google da çalışan bi hatun var elif die genelde o hızlı dönüş yapıyor.
-----------------------------elifmi :D baba sen bana yardımcı olursun =)
@2. mesaj - site banlanmış diye düşündük ama başka türlü arama yaptıgımızda görünüyor, sadece o X diye arattıgımızda silinmiş.
-
http://www.r10.net/sandbox/76013-google-sandbox-nedir.html
-
aynı şekilde bendede oldu, X kelimesinde ilk sayfadayken şimdi hiç yokum, ama aşırı reklam-popup ve ilgisizlik birleşince en mühim olan X kelimesine çıkartmamaya başladı diye tahmin ediyorum.
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.r10.net/sandbox/76013-google-sandbox-nedir.html
-----------------------------eeet aynen anlatıldıgı gibi sandboxa girmişsiz, yanlız sorun şu ki adam ailesini bu işle çeviriyo
sandboxtan kurtarmanın yolu yokmu.
sandboxluk hiç bişiy yapmadık durduk yere gitmiş, çekemeyenler yapmış bir şekilde.
Googlein telefon numarasını fln biliyormsunuz veya istanbuldaki şubesini. -
-
hacı sandbox ile gugıldan banlanmak ayrı şey sandbox kelimeden cezalandırılmak misal ali ata bak kelimesinde ilk sıradayken bir nedenden dolayı o kelimeden ilk sırada olamıyorsun taa atıyor seni en son sıralara. ama ali ata bak kelimesinden sonlardayken siteismi.com'da ilk sırada olabiliyorsun yada başka bir kelimede. yani sandbox ayrı şey googleden silinmek ayrı şey.