Google Sitemap Dizine Eklenen İçerik
-
şimdi şöyle bir derdim var arkadaşlar. sitemap yolladım 5 ay önce bu son 1-2 haftadırda siteyle ilgilenmeye başladım biraz konu ekledim linkleri düzelttim makaleleri kontrol ettim. dedim yeni bi sitemap yollayım yolladım google gördü şöyle bir dizine eklenme sayısı var şimdi

bu en son yolladığıma ait. neyse bu dursun aklımızda ben chrome da web site analiz uygulamaası diye bir uzantı kullanıyorum. benim sitenin bilgileri şu şekilde

şimdi devam ediyorum beniim siteye gidelim. topladığım zaman 120 tane makale var. bu sayılar nasıl oluyor birbirinden farklı site içerisinde birbirine yolladığım linkler var site içerisinde backlink verdim ağ gibi bu sayıların anlamları nedir.?
birde benim sitemdeki resimlerin hiç birii index almamış google matyardim.com yazıp görsellere bakıyorum benim sitede olan bir resim yok hep böyle farklı sitelerden benim sitenin adı geçtiği için var. resim iindexi nasıl yaparım.
-
bu 5 ay önce gönderdiğim sitemap teki dizine eklenene içerik sayısı 98 di şimdi ne diy e 66 ya düştü.
birde joomla panelde girişte sağda bir bölüm var çok okunan makalelleri söylüyor.

burdaki 404 sayfası sayısı görüldüğü gibi çok yüksek bu sayı artıyor demekki yanlış bi link falan birşeyler var bunu nerden nasıl düzeltebilirim yanlış linkleri nasıl bulabilirim.
HeYeT tarafından 05/Ağu/13 15:48 tarihinde düzenlenmiştir -
konu akıp gitmiş bi up olsun bakalım