Google Siteme Kiyak Mi Gecti ?
-
selam muridler.
sitemin hiti 200-300 tekil hit idi 1 hafta oncesine kadar
son 1 haftada birden yukselmeye basladi aramalarda on ilk sayfalarda cikmaya basladi site.
bende gaza gelip bing yandex vs gibi arama motorlarinada kayit yaptim.
yaklasik bi 6 saat once siteye 2 sayac kodu ekledim. ondan sonra google'dan hitler kesildi bicak gibi.
son 6 saat googledan hit gelmiyo
son 1 haftadir saatte 150 tekil hite kadar cikmisti. buyuk bi cogunlugu googledan geliyodu sayyac'ta %98 gozukuyor.
simdi satte 3-5 kisi giriyo siteye
daha once 2.-3. sayfalarda gozuken kelime aramalarinda simdi hic bi ize rastlayamiyorum.

sebebi ne olabilir acaba ekledigim kodlar mi ? son ekledigim 2 koduda kaldirdim 1 saat once,
-
bu işlerden hiç anlamam ama o bing yandex gibi arama motorlarına siteni eklemenin yan etkisi olmasın.. google bu , yasaları var senin rakiplerinle iş yapmanı istemiyordur belki.. ona kızmıştır up olsun
-
bi dalgalanma olmuştur. senin site o dalgalanmada yukarı çıkmıştır, dalgalama bitincede aşağı inmiştir.
hangi kelimeden gelimişse google ziyaretcileri onlara kas. o sitelerden link al, makale al-yazdır ama özgün olsun. paravan bloglar aç benzeri türlerde sitene link ver.
bing e filan kayıt oldun diye google düşürmez. eğer düşürecek olsaydı microsoft.com u indexlemezdi :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bi dalgalanma olmuştur. senin site o dalgalanmada yukarı çıkmıştır, dalgalama bitincede aşağı inmiştir.
hangi kelimeden gelimişse google ziyaretcileri onlara kas. o sitelerden link al, makale al-yazdır ama özgün olsun. paravan bloglar aç benzeri türlerde sitene link ver.
bing e filan kayıt oldun diye google düşürmez. eğer düşürecek olsaydı microsoft.com u indexlemezdi :D
-----------------------------evet doğru ya facebookta bir bakıma rakibi onuda indexlemezdi
-
Aynısı banada oldu tadı damagımda kaldı bir daha oyle hiti goremedim :)
-
bende bu islerle ugrasmayali epeyi oldu. cok sey degismis. simdi anladigim kadariyla
1 hafta siteyi google costurdu sonra sandbox a yolladi
bakalim nasil cikicaz.
-
hemen sandbox demek yanlış olur. foxx un dedigi gibi ilk izlenimde dalgalanma gibi gözüküyor ama emin olmak lazım. referans keywordlere bak. organik hitmi vs.. onu kontrol et.
-
hocam analytic falan kursana.sayyac bazen bozuyo ayarlarını :D.